Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Βουλή έγινε Δελφινάριο!

❱❱ Βουλευτές «τρέχουν» στην τουαλέτα λόγω… γκαζόζας, βρίζουν και αδειάζουν το πορτοφόλι τους πάνω στα έδραναΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο ένας ήπιε γκαζόζα και… κόπηκε, ο άλλος φώναζε «θα μας γ@@@σουν», ο διπλανός ξεκαθάριζε το πορτοφόλι του και έτερος αναψοκοκκινισμένος έπινε καφέ στην Ολομέλεια. 

Κι αυτό τώρα λέγεται Βουλή. Δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς ότι στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ (γιατί αυτήν την τετραετία παρατηρείται τόσο έντονα), δυστυχώς, το κοινοβουλευτικό επίπεδο έπεσε στο πάτωμα!

Στη χθεσινή συνεδρίαση για νομοσχέδιο της Δημόσιας Διοίκησης δεν πίστευαν στα αυτιά τους αυτοί που άκουγαν τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Αριστείδη Φωκά να δικαιολογεί την απουσία του από την αίθουσα, λέγοντας ότι είχε πάει στην τουαλέτα ύστερα από κατανάλωση γκαζόζας!

Με ανοιχτό μικρόφωνο

Λίγο αργότερα άλλος, άγνωστος μέχρι στιγμής, βωμολοχούσε δημοσίως και με ανοιχτό μικρόφωνο, κι ο Παπαχριστόπουλος, αχτένιστος και με καφέ στο χέρι, παρακολουθούσε… Βουλή. Ο δε Γιάννης Σαρίδης άπλωσε πάνω στο έδρανο από λαχεία, ξυστά μέχρι και εισιτήρια αεροπλάνων, για να τα ξεκαθαρίσει, εν ώρα συνεδρίασης.

vasiki 2

Φαρσοκωμωδία, δηλαδή, για γέλια αλλά κυρίως για κλάματα που το Κοινοβούλιο κατάντησε έτσι. Θα τρίζουν τα κόκαλα παλαιών κοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων. Η Βουλή είναι ο σημαντικότερος θεσμός του κράτους, μόνο που λίγοι τον σέβονται. Οι περισσότεροι δίνουν έτοιμα κείμενα για την επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή το καλοκαίρι στο Δελφινάριο!

«Βοήθεια» στον Βίτσα

esr 3101 008 cmyk

❱❱«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τη μεταναστευτική πολιτική» είπε χωρίς κανέναν ενδοιασμό στην Ελεονώρα Μελέτη η Ειρήνη Στεριανού. Για όσους πολλούς δεν γνωρίζουν, η Ειρήνη είναι μοντέλο που διακρίθηκε στο «Greece’s next top model»! Η κοπελίτσα λοιπόν, φορώντας τα ελάχιστα, πληροφόρησε το κοινό της ότι έχει σπουδάσει Κοινωνική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, κι ως εκ τούτου θέλει να ασχοληθεί με τους μετανάστες σε επίπεδο πολιτικής… Πού είναι ο κύριος υπουργός, ο κύριος Βίτσας, να ακούσει; Τρέμει η καρέκλα του.
Οπως και να έχει όμως, ακούει δεν ακούει, βρήκε ακόμη μία ενδιαφερόμενη για το θέμα, μετά την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία έλεγε ότι οι μετανάστες λιάζονται. Με τη Στεριανού μπορεί και να χτενίζονται!

Ευχές για τα… γεννητούρια 

f5 9

❱❱«Να σας ζήσει»… Αυτό εύχονται οι ψηφοφόροι του Νίκου Νικολόπουλου, φέρνοντάς του λουλούδια και γλυκά στο μαιευτήριο. Αλλά μη νομίζετε ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής απέκτησε τέταρτο παιδί.
Οπως μας προϊδεάζει το ευφάνταστο βίντεο που έφτιαξε ο ίδιος, στις 11 Φεβρουαρίου γεννιέται η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πάτρας.
Ο Νίκος Νικολόπουλος φεύγει από την κεντρική πολιτική σκηνή και πάει να διεκδικήσει το δημαρχείο της πόλης του. Το βιντεάκι με τα… γεννητούρια είναι προάγγελος της νέας πολιτικής πορείας του.

Μάχη στις Βρυξέλλες

f6 6

❱❱Η Κατερίνα Μάρκου στην Ευρωβουλή. Για τις Βρυξέλλες θα δώσει τη μάχη της η ωραία «Κατερίνα του Βορρά», αφού έτσι αποφάσισε για εκείνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου τίθεται ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ συμμετέχει σε αυτό και η Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

(!)

f2 31

Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου γιόρτασε αλά κινεζικά την Πρωτοχρονιά μόλις προχθές… Η κινεζική Πρωτοχρονιά ξεκίνησε στο κατάμεστο Βασιλικό Θέατρο με Κινέζους και τα χορευτικά τους.
Εκεί ήταν και η Βούλα, που παρακολούθησε μια παράσταση αφιερωμένη στον Μεγάλο Αλέξανδρο, που, όπως η ίδια λέει, «ένωσε τους πολύχρονους πολιτισμούς των δύο λαών». Ευτυχώς που τουλάχιστον οι Κινέζοι το καταλαβαίνουν αυτό, σε αντίθεση με άλλους…

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...