Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πιστός «φαν» της Μποφίλιου ο Κουτσούμπας

❱❱ Κολλητός φίλος και φανατικός οπαδός της τραγουδίστριας ο γεν. γραμματέας του ΚΚΕAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Οπου η Μποφίλιου εκεί και ο Κουτσούμπας, και το αντίθετο. Κολλητοί φίλοι είναι από χρόνια η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γεν. γραμματέας του ΚΚΕ, και το απέδειξαν ακόμη μία φορά προχθές, στην εκδήλωση-αφιέρωμα στον Πάνο Τζαβέλλα. 

Εκεί η Νατάσσα και ο Δημήτρης εθεάθησαν να αγκαζιάζονται. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού οι δυο τους συνδέονται με φιλία.

Κι ενώ οι κομμουνιστές αποφεύγουν τα κοσμικά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ήταν και στον γάμο της τραγουδίστριας τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά και στο Γκάζι live, όπου τραγουδούσε τον Νοέμβριο. Μάλιστα, εκεί πήγε παρέα με τον σύντροφό του στο κόμμα Θανάση Παφίλη και τη σύζυγό του Αναστασία Κοντογιάννη.

Είναι τόσο φαν ο Δημήτρης Κουτσούμπας της Νατάσσας, που ακόμη και στις συνεντεύξεις που δίνει χρησιμοποιεί στίχους από τα τραγούδια της. Προσφάτως, στην ερώτηση που του έγινε εάν το ΚΚΕ ζητεί εκλογές, απάντησε μουσικά: «Οπως τραγουδά και στη “Βαβέλ” η Νατάσσα Μποφίλιου, “στις ειδήσεις είπαν πάλι εκλογές, και γελάνε με εμάς, δώδεκα φυλές” και σωστά καταλήγει “το εμπέδωσα το πράγμα, η σιωπή μας είναι τραύμα”».
Εν ολίγοις… Μποφίλιου και ξερό ψωμί για τον «κόκκινο» Κουτσούμπα.

«Δεν ξεχνά» τα Ιμια λόγω… γενεθλίων!

sto plai 1

❱❱Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος θυμήθηκε χθες τα Ιμια και την κρίση τον Ιανουάριο του ’96, που μας έφερε μια ανάσα από την πολεμική σύρραξη με τους Τούρκους!
Ενας από αυτούς, όμως, τους πολιτικούς εννοώ, ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος, έχει άλλο λόγο να μην ξεχνά εκείνες τις ημέρες, μια και υποδεχόταν στο μαιευτήριο τον γιο του.
Ο Θοδωρής Στέφος γεννήθηκε εκείνο τον Ιανουάριο των Ιμίων του 1996 και χθες με την οικογένειά του γιόρτασε τα 23 του χρόνια με «κεντρικό σύνθημα γενεθλίων» τη φράση «Δεν ξεχνώ»! «Και πώς, δηλαδή, να ξεχάσω που δεν ήμουν ούτε έξι χρονών, αλλά εκείνη η ημέρα παραμένει η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου» λέει η μεγαλύτερη κόρη του βουλευτή Ιωαννίνων Ολγα Στέφου, μιλώντας για τον αδελφό της: «Είσαι το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου, το καλύτερο δείγμα που έβγαλαν ποτέ οι Στεφαίοι. Ο καλύτερος μάγειρας της οικογένειας. Τόσο πιο έξυπνος, τόσο πιο καταπληκτικός. Ολα τόσο καλύτερα από όλους μας, και εγώ τόσο περήφανη. Ο μικρός μου αδερφός πλέον είναι 23 χρονών. Κι 23 χρόνια τώρα δεν έχω καταφέρει ποτέ να αγαπήσω στη ζωή μου κανέναν περισσότερο από τον Θοδωρή».
Περήφανος, λοιπόν, για τα δυο παιδιά του, ο Γιάννης Στέφος δεχόταν χθες ευχές για τα γενέθλια του Θοδωρή, που γεννήθηκε… στην καρδιά των Ιμίων.

Για πατσά στου «Μπούλη»

sto plai 2

❱❱«Πριν από τρία χρόνια ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης μού εμπιστεύθηκε μία από τις πολύ σημαντικές θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Νέας Δημοκρατίας, αυτή της Γραμματέως Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος. Σήμερα μου κάνει την τιμή να με ορίσει υποψήφια βουλευτή στον Βόρειο Τομέα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών» μας λέει η υποψήφια βουλευτής Ζωή Ράπτη, που είναι έτοιμη πια για τον μεγάλο αγώνα της στη Β’ Αθηνών. Ομως, η Ζωή, η δυναμική δικηγόρος, «το έχει» και αυτό το ξέρουν όσοι τη γνωρίζουν.
Από την άλλη, ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, που -ως γνωστόν- πήγε στη Ν.Δ. προερχόμενος από το Ποτάμι και άρα θα πολιτευθεί πρώτη φορά μαζί της, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας πήγε για πατσαδάκι! Για πατσά στου «Μπούλη» στη Λακκόπετρα, λοιπόν, ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, σαρωτικός όπως πάντοτε.

(!)

jpg

Συνάντηση είχαν χθες δύο ισχυροί άνδρες της Ν.Δ. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Το θέμα της συζήτησής τους επισήμως ήταν «ο συντονισμός εν όψει των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή, με στόχο την επιτυχία και των δύο ψηφοδελτίων».
Ανεπισήμως, δεν θα το μάθουμε ποτέ… Πάντως η ισχύς υπάρχει εν τη ενώσει!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...