Και το 2019 το πρόγραμμα «Συμπράττουμε για την Υγεία» από το Ιδρυμα Λάτση

❱❱ Τα αποτελέσματα της υλοποίησης του προγράμματος «Συμπράττουμε για την Υγεία» την περυσινή χρονιά παρουσίασαν…

…την περασμένη Τετάρτη το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», ανακοινώνοντας παράλληλα τη συνέχισή του και το 2019.

Η παρουσίαση έγινε κατά την τελετή εγκαινίων του στεφανιογράφου που δωρήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος στο Αιμοδυναμικό Τμήμα Επεμβατικής Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», μέσω του οποίου εκτιμάται ότι θα πραγματοποιούνται ετησίως 3.125 επεμβατικές πράξεις. Το 2019 το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» ανακοίνωσαν τη συνέχιση του προγράμματος μέσω δημόσιας πρόσκλησης για χρηματοδότηση έργων μικρής και μεσαίας κλίμακας.

Τα έργα αφορούν προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ή/και αναβάθμιση υποδομών και η πρόσκληση απευθύνεται σε δημόσιους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), καθώς και σε μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, μέσω του προγράμματος θα υλοποιηθούν δωρεές σε είδος με συγχρηματοδότηση των δύο φορέων.

«Εμπρακτη συμβολή στη συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας στον τόπο μας» χαρακτήρισε ο εκτελεστικός σύμβουλος της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» Αθανάσιος Μπούσιος το πρόγραμμα «Συμπράττουμε για την Υγεία», ενώ για το «πολλαπλασιαστικό όφελος» των δωρεών στον χώρο της δημόσιας Υγείας έκανε λόγο ο γραμματέας Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Λάτση Δημήτρης Αφεντούλης.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ