Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Τον πήρε χαμπάρι

❱❱ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλάβει τα παιχνίδια και τις τρικλοποδιές που του βάζει ο Αδωνις Γεωργιάδης

Εστω στο παρά πέντε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να καταλαβαίνει τα προσωπικά παιχνίδια και τις τρικλοποδιές που του βάζει διαρκώς ο Αδωνις Γεωργιάδης, με αποτέλεσμα το κλίμα στη Ν.Δ. να είναι πλέον βαρύ για τον αντιπρόεδρό της.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι αρχηγικού τύπου φιέστες που διοργανώνει ο κ. Γεωργιάδης, σε συνδυασμό με τις ραδιουργίες και τις δολιότητες σε βάρος του αρχηγού της Ν.Δ.

Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να έχει αντιληφθεί πως οι νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν στην ηγεσία τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά τον ίδιο, με τα δικά του χαρακτηριστικά, πράγμα που γίνεται αντιληπτό από διάφορα γεγονότα. Η πρώτη έκπληξη ήρθε χθες το μεσημέρι από τον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, που ως τώρα «λιβάνιζε» σταθερά τον αντιπρόεδρο και συχνά… συμπαρουσιαστή του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε! Ομως χθες άλλαξε τροπάρι, παίζοντας «ατάκες» που θύμιζαν όσα έλεγε ως πουλέν του κουμπάρου του, του Γιώργου Καρατζαφέρη, καθώς το παρελθόν του στον ΛΑΟΣ τον κυνηγάει.

Εκτός ο Μπογδάνος

Την ίδια ώρα, με εντολή άνωθεν η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη έβαζε φρένο στις ορέξεις του… αχόρταγου Αδωνη και της παρέας του, ανακοινώνοντας το κόψιμο από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, «διάττοντος αστέρος» του ιδιοκτήτη του Σκάι Γιάννη Αλαφούζου και ενός από τους πιο θερμούς χειροκροτητές του αντιπροέδρου στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του την περασμένη εβδομάδα.

Με αφορμή διαδικτυακό διάλογο του δημοσιογράφου, στον οποίο γινόταν λόγος για παρέμβαση με… τανκς στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η κυρία Σπυράκη τόνισε μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες ότι «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη Ν.Δ.», ενώ επιβεβαίωσε ότι δεν τίθεται ούτε θέμα ένταξης του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Ακόμα ένας «φίλος» του κ. Γεωργιάδη και της ίδιας νοοτροπίας με αυτόν, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, βρέθηκε στο στόχαστρο του Θανάση Μαυρίδη, εκδότη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η οποία εκφράζει απόλυτα τη γραμμή της Ν.Δ.

Χωρίς να τον κατονομάσει, απάντησε εμμέσως στη φράση του ότι «από τον Μάιο, από τον Σεπτέμβρη όλα θα αλλάξουν» και η «Αυγή», η ΕΡΤ, η «Εφημερίδα των Συντακτών», η «Νέα Σελίδα», ο… Ντοκουμέντος «να ζήσουμε να τους θυμόμαστε». Οπως έγραψε ο κ. Μαυρίδης, «Δεν θα γίνει περισσότερο φιλελεύθερη η χώρα αν κλείσουν η “Αυγή” και η “ΕφΣυν”».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...