Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Τα «φουγάρα» της πολιτικής και η απολογία του Πολάκη

❱❱ Η αδυναμία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και οι «θεριακλήδες» που κάνουν τη Βουλή τεκέ!Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Απολογήθηκε για τη «μεγάλη των θεριακλήδων σχολή», αλλά δεν είναι μόνο ο Πολάκης «φουγάρο», κι αυτό το ξέρουν όλοι. 

Κι όταν λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα καταργήσει το «καπνίζειν» παντού στη Βουλή, ξέρει πολύ καλά τι λέει.

30648628 tasia

Το εντευκτήριο της Βουλής, στο οποίο παρεπιμπτόντως απαγορεύεται το κάπνισμα και υπάρχουν παντού οι σχετικές ταμπελίτσες, τα βράδια γίνεται καπνιστήριο… Το ίδιο και το καφενείο. Iδιαίτερα στις Ολομέλειες το ντουμάνι είναι άνευ προηγουμένου.

Αρα, εκτός από την προσωπική αδυναμία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να κόψει το κάπνισμα, υπάρχουν δεκάδες άλλες ανάλογες αδυναμίες και άλλων βουλευτών και υπουργών, που καθιστούν το Κοινοβούλιο… τεκέ! «Εγώ έχω κάνει τρεις απόπειρες να το κόψω. Και τις τρεις φορές το ξεκίνησα με τον ίδιο τρόπο. Βράδυ, μετά από πολύ βαρύ χειρουργείο. Ετσι έγινε. Αυτό δεν αλλάζει με νόμο» δήλωσε από το βήμα της Bουλής ο Παύλος Πολάκης.

psarianos

Η παρέμβασή του ήρθε σε συνέχεια αναφοράς του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού ότι «δεν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος», όπως τους κατηγόρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οπως και να έχει, η χειρότερη μικρογραφία της κοινωνίας σε σχέση με το τσιγάρο είναι η Βουλή. Ατελείωτη η λίστα των θεριακλήδων: Παύλος Πολάκης, Λιάνα Κανέλλη, Βασίλης Λεβέντης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Γρηγόρης Ψαριανός, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Μπαργιώτας, Ολγα Γεροβασίλη, Μάριος Κάτσης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Δημήτρης Βέττας, Δημήτρης Σταμάτης, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Γιώργος Κατσιαντώνης, Αννα Καραμανλή, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Μαρία Αντωνίου και πάει λέγοντας. Για να μην είμαστε άδικοι, αρκετοί από αυτούς έχουν υιοθετήσει το νέο τσιγάρο χωρίς τη νικοτίνη. Ακόμη κι αυτό, όμως, τσιγάρο είναι…

«Τρίποντο» στη Ν.Δ.

voyli

❱❱Τη Βουλή επισκέφθηκε χθες η δόξα του ελληνικού μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου, που έβαλε στόχο να καθίσει και στα έδρανα της Βουλής. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας κατεβαίνει με τη Ν.Δ. στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών για να δοκιμάσει και στην πολιτική τις δυνάμεις του. Με το που πάτησε το πόδι του λοιπόν στο εντευκτήριο, εμφανίστηκε μια μεγάλη θαυμάστριά του. Η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη συμβουλεύοντάς τον πώς από την Εθνική Ελλάδος θα περάσει τώρα στην «Εθνική της Ν.Δ.»!

kikilias 0

❱❱Οσοι πιστεύουν ή ελπίζουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ξεχαστεί πλανώνται πλάνην οικτράν… Οι φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πάντως δεν ξεχνούν και γι’ αυτό είχαν χθες μεγάλη εκδήλωση (που διοργάνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια. Την πολιτική σκοπιά, λοιπόν, του ζητήματος καθώς και τα περιθώρια ευελιξίας του ελληνικού κράτους ανέπτυξε σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Κομοτηνής ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.
Στον δρόμο μάλιστα για τη συγκέντρωση ο Βασίλης πήρε στο αυτοκίνητο και δύο φοιτητές, τον Μιχάλη και τον Κωστή.

«Φτυστή» ο πατέρας της

theodorakis

❱❱Μοναχοκόρη έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης, η οποία του μοιάζει πολύ.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος φροντίζει επιμελώς να κρατά μακριά από τα δημόσια πράγματα την οικογένειά του, δηλαδή τη σύζυγό του Νίκη και την κόρη του Αργυρώ, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Πήγε θέατρο με την Αργυρώ, κι ο φακός τους τσάκωσε! Οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δείπνο» στο Σύγχρονο Θέατρο και πέρασαν μια ωραία βραδιά.
Η Αργυρώ πάντως είναι ίδια ο μπαμπάς της.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...