Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Χρήστος Καραγιαννίδης

❱❱ Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, που ξεστόμισε μια άκρως επικίνδυνη ιδέα για…… επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών αλά Συμφωνία των Πρεσπών, εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου και ενώπιον του Τούρκου βουλευτή Αχμέτ Γιλντίζ!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την επιπόλαιη τοποθέτηση, με την οποία θα γέλασαν και τα… μουστάκια του Ερντογάν, ο κ. Καραγιαννίδης μίλησε για διαστρέβλωση των λεγομένων του και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους.

«Προγενέστερα αυτής της φράσης έχω πει ότι οι συγκεκριμένες συζητήσεις δεν γίνονται στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, ότι εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι γι’ αυτά τα ζητήματα, αρμόδιες είναι οι ηγεσίες των χωρών που διαπραγματεύονται με διπλωματικό τρόπο» εξήγησε αργότερα.

Ωστόσο, δεν διέψευσε την αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών που «δώρισε» όνομα, εθνικότητα και γλώσσα στους Σλάβους γείτονες, ούτε εξήγησε επαρκώς ο βουλευτής μας τι εννοεί να λυθούν τα προβλήματα με τους Τούρκους «καλή τη πίστει με έναν έντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών»!

Μέχρι πού φτάνει η «εντιμότητα», κ. Καραγιαννίδη; Να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με την αδηφάγα τουρκική κυβέρνηση για μοιρασιά, όπως επιθυμούν διακαώς οι γείτονες; Ξεχνάτε, φαίνεται, ότι πάγια εθνική θέση είναι να παραπέμπουμε τις τουρκικές διεκδικήσεις στους διεθνείς οργανισμούς, κάτι που αποφεύγουν πεισματικά οι Τούρκοι καθώς στερούνται νομικό οπλοστάσιο και δίκαιο.

Αντί αυτού, λοιπόν, πάμε στον παραλογισμό του τετ α τετ με διάθεση «έντιμου συμβιβασμού» και ύστερα μας φταίνε τα ΜΜΕ…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...