Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025

Φαίη Ξύλα: «Κάνω απολογισμούς συχνά, γιατί είμαι άνθρωπος της επανεκκίνησης»

Η Φαίη Ξύλα συμμετέχει στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»...

Η Φαίη Σκορδά ενισχύει και άλλο την ομάδα της

Πριν πάει διακοπές, σε Χαλκιδική, Τήνο και κλασικά στην...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...

Πρωινό στο Star χωρίς αλλαγές

Breakfast στο Star και μάλιστα με τα ίδια μέλη...

Μαλλί με μαλλί

❱❱ Πυρά στη Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ Καββαδία και Μεγαλοοικονόμου, που απείλησε να παραδώσει την έδρα τηςΙδιαιτέρως τεταμένη αποδεικνύεται η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από τις πολλαπλές εσωκομματικές πυρκαγιές που άναψαν κατά τη διάρκεια της ταραχώδους συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του. 

Εστίες δημιουργήθηκαν μεταξύ βουλευτών και υπουργών, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναλαμβάνει τον ρόλο πυροσβέστη, ζητώντας από τους βουλευτές «να μην τα γκρεμίσουν όλα».

Ολα ξεκίνησαν όταν έλαβε τον λόγο η βουλευτής Αννέτα Καββαδία, η οποία φέρεται ότι υποστήριξε πως οι βουλευτές δεν πρέπει να κάνουν «παρεμβάσεις lifestyle», προσθέτοντας πως είναι αδήριτη ανάγκη να τηρείται το εμπάργκο στον Σκάι, «φωτογραφίζοντας» έτσι τη συνάδελφό της Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Η τελευταία, παρεμβαίνοντας, μίλησε για στοχοποίησή της, απειλώντας πως θα παραδώσει την έδρα της!

«Δεν παρέδωσα την έδρα μου και στήριζα την κυβέρνηση ανιδιοτελώς. Αν δεν σας αρέσει, δεν θα ψηφίσω και αύριο, και με αναγκάζετε να πάω σπίτι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος» φέρεται ότι είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Η Αννέτα Καββαδία πήρε εκ νέου τον λόγο, αναφέροντας πως δεν δέχεται να την εγκαλούν επειδή ασκεί κριτική.
«Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά εδώ, τότε πού;» αναρωτήθηκε.

Μετά το περιστατικό, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βγήκε ιδιαιτέρως εκνευρισμένη από την αίθουσα της Γερουσίας.

Αλλο επεισόδιο

Τα αίματα άναψαν και πάλι, όταν πήρε τον λόγο η γνωστή «αντάρτισσα» Νίνα Κασσιμάτη, που όχι μόνο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη διαρροή του ψηφοδελτίου της, κατά την πρώτη ψηφοφορία της συνταγματικής αναθεώρησης, αλλά «έδειξε» ως υπευθύνους για τη διαρροή τους συναδέλφους της Δημήτρη Μπαξεβανάκη και Χρήστο Καραγιαννίδη, ζητώντας να εξαιρεθούν από την εφορευτική επιτροπή! Ο Νίκος Βούτσης, πάντως, υποστήριξε ότι η διαρροή έγινε από την αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος της Βουλής αναγκάστηκε να παρέμβει ξανά, όταν ο Σταύρος Κοντονής πρότεινε ανερυθρίαστα μαζική καταψήφιση του άρθρου 32 για την αποσύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις πρόωρες εκλογές, πρόταση που ενισχύει τα σενάρια περί «δεξιάς παρένθεσης».

Η πρόταση απορρίφθηκε, με τον κ. Βούτση να ξεκαθαρίζει ότι μια τέτοια κίνηση θα εξέθετε το κόμμα.

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής μετατρέπεται σε μεγάλη εσωκομματική πληγή, καθώς φέρεται ότι τα έβαλε τόσο με τη Μυρσίνη Ζορμπά, λόγω του θέματος της ανταλλαγής αγαλμάτων με τα Σκόπια, λέγοντας ότι «δεν γίνεται να βγάζει ψεύτη τον Βαρώτσο», όσο και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, στον οποίο επιτέθηκε για τον νέο Ποινικό Κώδικα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...

Ελένη Ροδά: «Ο πατέρας σου έφυγε πολύ νωρίς» – Λύγισε η Αθηναΐς Νέγκα

Καλεσμένη της Αθηναίδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν η Ελένη Ροδά.

Ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα στη θάλασσα

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει με χαρά το καλοκαίρι της.
spot_img
spot_img