Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

«Σφάχτηκαν» για τον Τσίπρα οι μεγαλοσυριζαίοι Μανιάτες!

❱❱ Η επίσκεψη του πρωθυπουργού και η «μάχη» για το ποιος θα τον πάρει στο ξενοδοχείο του!Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Κάποια «πουλάκια» από τη Μάνη μάς είπαν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας έγινε της… τρελής με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον νομό τους.

Τσακώθηκαν μεταξύ τους για το ποιος θα τον φιλοξενήσει, σε ποιο ξενοδοχείο και ποια μέρη θα επισκεφθεί. Στην ουσία, διαγκωνίστηκαν για το ποιος θα επιδείξει ισχύ στον νομό, έχοντας την πρωθυπουργική εύνοια.
Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι τοπικός παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ στο Γύθειο, που έχει μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ράχη, περίμενε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στο ξενοδοχείο του.

Ομως, οι «ντόπιοι προύχοντες», ο Πανάγος και ο Στράτος, πρότειναν στον πρωθυπουργό το ξενοδοχείο του Νίκου Αραπάκη στη Χαριά, στο οποίο και κατέλυσε!

Υστερα από αυτό, όπως καταλαβαίνετε, έγιναν «μαλλιά κουβάρια» μεταξύ τους οι μεγαλοσυριζαίοι της Μάνης. Λέγεται ότι ανταλλάχτηκαν βαριές κουβέντες και πλέον δεν μιλιούνται καν στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ!

Γράμμα αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας της

tsaroyha

❱❱Συγκλονίζει η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά. Το τελευταίο γράμμα στη μητέρα της έστειλε χθες η πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμύνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς η Κατίνα, η μαμά της, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.
Εγραψε λοιπόν ένα πολύ συγκινητικό και πονεμένο κείμενο, αφιερωμένο στη μανούλα της:

«Η μάνα που με έφερε σ’ αυτόν τον κόσμο μαζί με τον αδερφό μου, τον Αντώνη μας. Η Κατίνα Λακίζη από το Χουμνικό Νιγρίτας, γυναίκα ευσεβής, φιλάνθρωπος, με βαθιά πίστη στον Θεό, πατριώτισσα πραγματική, Ελληνίδα παραδοσιακή, Μακεδόνισσα όμορφη, με ρίζες βλάχικες, περήφανη και αξιοπρεπής. Με αγάπη στον συνάνθρωπο, χαρούμενη, χωρατατζού, χορευταρού, νοικοκυρά πρώτη, αεικίνητη, σούμπιτη (γρήγορη σε όλα της), με ό,τι καταπιανόταν το έκανε τέλεια. Καλοντυμένη πάντα. Νήστευε, εξομολογιόταν και κοινωνούσε… Αυτή η γυναίκα μάς ανάθρεψε εμάς και τα εγγόνια της, τον Κώστα, την Κατερίνα και την Ασημίνα.
Σ’ ευχαριστώ, καλή μου μαμά, καλή μου φίλη, Κατίνα μου λατρεμένη μου. Το έξυπνο μυαλό σου σε άφησε πριν από χρόνια… Μας άφησε όμως το σώμα σου, τα όμορφα πράσινα μάτια σου, κι ας μη μας καταλάβαινες. Ομως, μας χαμογελούσες, και αυτό μας έδινε χαρά και δύναμη».
Ο πόνος για την πρώην υφυπουργό και στενή φίλη του Πάνου Καμμένου είναι μεγάλος, και, όπως μάθαμε, αρκετοί συνάδελφοί της στάθηκαν στο πλευρό της.

Ακουγαν με ευλάβεια την ήρεμη δύναμη του Ποταμιού

mayrotas

❱❱Τα άκουσαν από πρώτο χέρι, δηλαδή από έναν παλιό αθλητή. Ενημέρωση σε στελέχη του αθλητισμού από 23 χώρες για τις δράσεις της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης σε σχετικά θέματα έκανε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του Ποταμιού, αλλά και αθλητής στα νιάτα του, Γιώργος Μαυρωτάς, με την ιδιότητά του ως πρόεδρου της σχετικής υποεπιτροπής του για την Εκπαίδευση, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό. Η ενημέρωση έγινε στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο.
Τα θέματα που ανέπτυξε ο κ. Μαυρωτάς αφορούν τις πρωτοβουλίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης σε θέματα ενίσχυσης της δημοκρατίας, της ακεραιότητας, της διαφάνειας και της λογοδοσίας στον αθλητικό χώρο, και παράλληλα στην καταπολέμηση των παθογενειών του αθλητισμού, δηλαδή του ντόπινγκ και της βίας.
Παρακολουθούσαν τον Γιώργο με ευλάβεια οι ξένοι την ώρα που μιλούσε.
Εχουν δίκιο όσοι τον χαρακτηρίζουν «ήρεμη δύναμη» του Ποταμιού.

(!)

salmas

Ασφυκτικά γεμάτο από Αιτωλοακαρνάνες ήταν χθες το κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου, στην ομιλία για τα 20 χρόνια της πολιτικής πορείας τους.
Ο λόγος για τον πρώην υπουργό, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά, για χάρη του οποίου έκλεισαν οι δρόμοι γύρω από το Πεδίον του Αρεως.
Εκεί βρέθηκαν βουλευτές της Ν.Δ., φίλοι και συνάδελφοι του Μάριου, τοπικοί άρχοντες του νομού, αλλά και ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Από το πάρτι γενεθλίων για τα 20 χρόνια του βουλευτή στην πολιτική δεν έλειπε κανείς.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...