Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Για δήμαρχος κατεβαίνει η σύζυγος του Νίκου Βούτση

❱❱ Η Αγγελική Παπάζογλου ετοιμάζεται να πάρει λίγη από τη δόξα του προέδρου της ΒουλήςAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ζήλεψε τη δόξα του συζύγου της Νίκου Βούτση η Αγγελική Παπάζογλου! H κατά 22 χρόνια μικρότερη σύζυγος του προέδρου της Βουλής «πήρε τα όπλα» της και διεκδικεί τον Δήμο Κηφισιάς.
Οχι έναν οποιοδήποτε δήμο, φτωχό και εγκαταλειμμένο, αλλά αυτόν που περιλαμβάνει Κηφισιά, Πολιτεία, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Μόλις προχθές ο δημοτικός συνδυασμός Κοινωνία Παρούσα δημοσιοποίησε την ιδρυτική του διακήρυξη και την επικεφαλής του, που είναι η κυρία Παπάζογλου – Βούτση.
Η οικογένεια Βούτση κατοικεί στη Νέα Ερυθραία και -όπως η στήλη έχει γράψει- συχνά πυκνά ο πρόεδρος της Βουλής θεάται στο Κουτούκι, ένα ταβερνάκι της περιοχής και παίρνει φαγητό πακέτο για το σπίτι! Πού χρόνος για μαγείρεμα, και σε περίπτωση που βγει δήμαρχος η σύζυγος βλέπουμε τον Βούτση μόνιμο θαμώνα στο Κουτούκι!

Το love story τους πάντως έχει έντονο πολιτικό χρώμα, μια και πήρε σάρκα και οστά όταν ο Βούτσης ήταν στην πολιτική γραμματεία του τότε Συνασπισμού.
Γοητευμένος από την 22χρονη τότε Αγγελική, η οποία είχε αναπτύξει και έντονη δράση στη Νεολαία του Συνασπισμού, ενώθηκε μαζί της και στο ταξίδι της ζωής…

Η 11χρονη κόρη του Σαλμά έκλεψε την παράσταση

img 4004

❱❱Για πρώτη φορά στα χρονικά των πολιτικών συγκεντρώσεων παρουσιάστρια ήταν μια 11χρονη. Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς άφησε τους συνυποψηφίους του βουλευτές να αναζητούν λυγερόκορμες παρουσιάστριες για τις πολιτικές τους εκδηλώσεις, μια και εκείνος προτίμησε να τον παρουσιάσει κάποια που τον ξέρει πολύ καλά.
Βλέπετε η κόρη του βουλευτή, η μικρή Ελλη, ήταν εκείνη που προλόγισε τον μπαμπά της και τον κάλεσε να μιλήσει στο βήμα της πολιτικής εκδήλωσης που ο ίδιος έκανε στο κλειστό του Πανελληνίου για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του στη Βουλή! H ίδια τα κατάφερε μια χαρά, δεν κόμπιασε ούτε στιγμή και εκτός από το χειροκρότημα των παρευρισκομένων εισέπραξε και εκείνο της μητέρας της και του αδελφού της, που την καμάρωναν!

Αντιδρούν για τις αλλαγές 

❱❱Κατερίνα και Ολγα ζητούν την επανεξέταση του Ποινικού Κώδικα που ετοιμάζεται να… σερβιριστεί. Η ηγεσία δηλαδή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εφιστά προσοχή στις διατάξεις του!
Μάλιστα η Κατερίνα Παπακώστα δεν διαφωνεί ως υπουργίνα που είναι, αλλά ως πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ).
«Εκφράζω αντιρρήσεις σε συγκεκριμένες αλλαγές που προτείνουν οι επιτροπές και αναμένω την τελική διατύπωση με την οποία θα εισαχθούν οι προτάσεις αυτές στην Ολομέλεια της Βουλής» δήλωσε συμπληρώνοντας με νόημα: «Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ακραίοι και ακραία κινήματα κάνουν την εμφάνισή τους και συστήνουν οργανώσεις, οι οποίες δεν μοιάζουν με οργανώσεις διεκδίκησης δικαιωμάτων των πολιτών σε μια δημοκρατία ευνομούμενη, αλλά ζητούν ουσιαστικά την ανατροπή της δημοκρατίας και των θεσμών της, αφού προηγουμένως φροντίσουν για την απαξίωσή τους».

Λαύριο – Σμύρνη σε 7 ώρες

❱❱Πέρα δώθε στη Σμύρνη θα πηγαίνουμε από τις 2 Ιουνίου και μετά. Κι αυτό γιατί, όπως μας είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, αρχίζει τα ταξίδια του το φεριμπότ με νηολόγιο Λαύριο – Σμύρνη.
«Το ταξίδι θα διαρκεί επτά ώρες και θα εξυπηρετεί και τη μεταφορά φορτηγών TIR από τη βιομηχανική ενδοχώρα της Τουρκίας προς το Λαύριο» λέει ο Νάσος Αθανασίου.

(!)

img 7438

Ο Παύλος στηρίζει Κατερίνα. Ο λόγος; «Ξέρει τα θέματα, είναι αγωνίστρια και χαμογελάει» λέει ο Παύλος Χρηστίδης για την Κατερίνα Μπατζελή.
Μιλάμε φυσικά για τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη και την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή, η οποία κατεβαίνει ως αντίπαλος του Απόστολου Γκλέτσου.
Δύσκολη η μάχη της απέναντι στον Αποστόλη, κι οφείλουμε να της το υπενθυμίσουμε…
Ομως ο Παύλος συναντήθηκε με την Κατερίνα στα λημέρια της στη Λαμία και ψήφισε:
«Μπατζελή δαγκωτό»!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...