Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Επιθεωρητής ΓΑΠ με σκουφάκι και ασορτί (πλαστική) ρόμπα

❱❱ Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πήρε σβάρνα τους συνεταιρισμούς της ΑιγιαλείαςAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Προφανώς και θα φορεθούν τα απαραίτητα όταν η επίσκεψη γίνεται σε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά αυτό το look δεν σημαίνει ότι πρέπει και να… δημοσιοποιηθεί!

Μιλάμε για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος δεν φτάνει που πήρε σβάρνα τους συνεταιρισμούς της Αιγιαλείας χθες, φωτογραφήθηκε κιόλας με σκουφάκια διόλου κολακευτικά για τον ίδιο.

gap2

Επειγόντως χρειάζεται προστασία ο πρώην πρωθυπουργός από τέτοιες φωτογραφίες που του καταστρέφουν το (όποιο) image. Η συγκεκριμένη, μάλιστα, τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Παναιγιάλεια Ενωση και στον χώρο συσκευασίας της σταφίδας. Ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν εγκαταλείπει το μουσάκι του, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ύστερα φωτογραφήθηκε με το πλαστικό σκουφάκι, το οποίο, πρόεδρε, λυπάμαι, αλλά «δεν το λες ωραίο».

Είχε προηγηθεί επίσκεψή του στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό των Καλαβρύτων, όπου δοκίμασε την περίφημη φέτα και το ανθότυρο Καλαβρύτων. Ο Παπανδρέου βρήκε τα προϊόντα υπέροχα και δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να είναι και διαφορετικά, αφού ο εν λόγω συνεταιρισμός κουβαλάει ιστορία τουλάχιστον 55 χρόνων και έχει τεράστια συμμετοχή στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πατούλης στον Λευκό Οίκο

patoylis mpoys

❱❱Πόσοι μπορούν να είναι φίλοι του Ντόναλντ Τραμπ;  Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και μπορεί και το δείχνει, μια και βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, όπου φρόντισε να βγάλει και φωτογραφία με τον πλανητάρχη. «Πολύ τιμητική η πρόσκληση του προέδρου Τραμπ να παραβρεθώ στον Λευκό Οίκο για τρίτη φορά, την πρώτη στην ορκωμοσία του και τις επόμενες δυο στις εορταστικές εκδηλώσεις των ΗΠΑ για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Συναντηθήκαμε με υψηλούς ισταμένους της ομογένειας και πραγματοποιήσαμε συζητήσεις για το μέλλον της ανάπτυξης της Αττικής και συνεργασίες για το αύριο» είπε με περηφάνια ο Πατούλης! 

Η μαντινάδα του Πολάκη στη γιορτή της συζύγου του

polakis 0

❱❱«Διώχνει μακριά το στεναγμό το βλέμμα το δικό σου κι ελπίδα δίνει στην καρδιά κάθε χαμόγελό σου. Ποτέ δε θέλω να τα ιδώ, τα μάτια σου κλαμένα γιατί είναι η παρηγοριά, μα κι η χαρά μου εμένα». Με αυτήν τη μαντινάδα ευχήθηκε στη σύζυγό του Δώρα Πολάκη, που είχε τη γιορτή της λίγες ημέρες πριν και προχθές τα γενέθλιά της, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Ο Π. Πολάκης, ο «επαναστάτης του ΣΥΡΙΖΑ», είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Δώρα του, αν και η σχέση τους μετρά περισσότερο από 25 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν την περίοδο που ήταν στην ΚΝΕ. Τα όμορφα μάτια της τον σκλάβωσαν και, ως φαίνεται, ακόμη τον σκλαβώνουν, εξ ου και η μαντινάδα…

Απόλαυσε τη Ζωζώ

sapoyntzaki

❱❱«Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα, πριν να γνωρίσω εσένα»! Καταχειροκρότησε προχθές το βράδυ στο Faust η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου την υπέροχη και αειθαλή Ζωζώ Σαπουντζάκη να τραγουδάει αυτόν τον ύμνο στον έρωτα, που έγραψε κάποτε ο Κώστας Γιαννίδης και πρωτοτραγούδησε η Σοφία Βέμπο. Το «Πόσο λυπάμαι» είναι το αγαπημένο τραγούδι της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που είναι φανατική φίλη των καλών παραστάσεων.

(!)

kaklamanis

Μπορεί να μην ευτύχησε να έχει παιδιά ο ίδιος, που είναι και ο καημός του, όπως μας είχε πει σε συνέντευξή του, εντούτοις έχει βαφτιστήρια. Και είναι τύχη γι’ αυτά να έχουν νονό τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.
Το πιο αγαπημένο του, όμως, είναι η όμορφη Κωνσταντίνα, που γιόρτασε τα γενέθλιά της (έγινε 28 ετών) στο γραφείο του αντιπροέδρου στη Βουλή με τούρτα που παρήγγειλε ο ίδιος. Τυχερό κορίτσι, πιο τυχερός ο νονός!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...