Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Το περήφανο Κρητικόπουλο και ο καμαρωτός σημαιοφόρος!

❱❱ Μητσοτάκης, Ευθυμίου και Γεωργιάδης στο κλίμα της 25ης Μαρτίου με παιδικές αναμνήσεις

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μια ωραία και άγνωστη φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη έπεσε στα χέρια μας και έγινε η αφορμή για να μπει η στήλη στο κλίμα της 25ης Μαρτίου.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Κυριάκος, περίπου σε ηλικία 10 ετών, ντυμένος με την κρητική φορεσιά, έτοιμος για την παρέλαση! Οι πολιτικοί, όσο κι αν δεν μπορούμε να συνδέσουμε την τωρινή εικόνα τους με το παρελθόν, υπήρξαν κι εκείνοι παιδιά, μαθητές με τις στολές τους, που τέτοιες μέρες τις ετοίμαζαν για να παρελάσουν.

koulis

Ενας από αυτούς ήταν και ο πρώην υπουργός Παιδείας και από τα παλαιά μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Πέτρος Ευθυμίου, που μας έστειλε από το προσωπικό άλμπουμ του τη φωτογραφία του να παρελαύνει. Αγνώριστος ο Πέτρος, αλλά αριστούχος μαθητής και σημαιοφόρος.
Ωραίο αγόρι ήταν και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης. Με το μπλε σορτσάκι, κι ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του.

gewrgiadis prwtos apo aristera

«Περνούν τα χρόνια κι όλα αλλάζουν, όλα», που λέει και το τραγουδάκι, αλλά η εθνική γιορτή, η παρέλαση, η στολή και η περηφάνια του μαθητή σαν τη φορά είναι βασικά συστατικά της ελληνικής ψυχής μέσα στα χρόνια.
Ιδιαίτερα φέτος, που το μακεδονικό ζήτημα απασχολεί σφόδρα την ελληνική κοινωνία. Σήμερα αυτοί οι πολιτικοί καμαρώνουν τα δικά τους παιδιά, ακριβώς όπως έκαναν οι γονείς τους γι’ αυτούς κάποτε.

Ο πρώην της Ράπτη, εξπέρ στα talent shows

2391 loykas giorkas elena rapti 28112016

❱❱Ο πρώην σύντροφος της βουλευτή Θεσσαλονίκης Ελενας Ράπτη, ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, είναι ένας από τους καλεσμένους των καθηγητών του Πάντειου Πανεπιστημίου σε εκδήλωση που ετοίμασαν με θέμα τα talent shows. Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για νέους και δη φοιτητές, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν και βουλευτές. «Talent & reality shows, κοινωνικές και οικονομικές συνιστώσες», η ακριβής θεματολογία, και ο Λούκας, που συνεργάζεται ακόμη με την Ελενα στην καμπάνια της κατά της παιδικής κακοποίησης, θα συνδράμει με την πείρα που έχει από τα talent shows και στο θέμα του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Το συναπάντημα με την κυρία Τασία

❱❱«Ατυχα» ήταν τα παιδιά του Τυρνάβου. Μια που τα παρουσίασε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου (φωτό) και μια που τα… ξεπροβόδισε. «Εχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία 35 μαθητές και μαθήτριες και τέσσερις εκπαιδευτικοί συνοδοί τους από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου. Καλώς ήρθατε στη Βουλή. Ομως, βρισκόμαστε στο τέλος μιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και έτσι δεν θα υπάρχουν ομιλίες για να παρακολουθήσετε» είπε η αντιπρόεδρος, χειροκροτούμενη από τα παιδιά και τους συναδέλφους της.
Ευτυχώς πάντως για τα παιδάκια που δεν υπήρχαν ομιλίες, διότι θα έπρεπε η Τασία να επιβλέπει το «ακατάλληλον δι’ ανηλίκους» με τόσα που ακούγονται στις Ολομέλειες.

(!)

leventi

«Είναι πολύ τυχερός ο Λεβέντης που έχει έναν τέτοιον στρατηγό πίσω του». Αυτό λένε με ένα στόμα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου όσοι γνωρίζουν τον ρόλο της Νατάσας Μεντεσίδου – Λεβέντη στη ζωή του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων.
Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη (μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα) στέκεται στο πλάι του από τα πρώτα πολύ δύσκολα χρόνια της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα. Για πολλούς, είναι η ήρεμη δύναμη που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο σε όλες τις στιγμές του.
Η στήλη εντόπισε την κυρία Λεβέντη στην ομιλία της Κέρι Κένεντι. Φορώντας ένα υπέροχο μαύρο ταγέρ και με εντυπωσιακό μανικιούρ, ασφαλώς έκλεψε την παράσταση.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...