Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Κατερίνα Μονογυιού: Η βασίλισσα της Μυκόνου «φλερτάρει» με τη Βουλή!

❱❱ Δυναμική και ερωτευμένη με το νησί της η Κατερίνα Μονογυιού, ετοιμάζεται για τη μάχη των Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία.

Μπροστά της δεν μπορεί ποτέ κανείς να πει κακό για τη Μύκονο. Αλλωστε, είναι η βασίλισσά της! Στην πολιτική μπήκε από τα γεννοφάσκια της, ξεκινώντας από την ΟΝΝΕΔ Μυκόνου.

Με όπλο την ομορφιά της και μια πολιτική πορεία από τη νεολαία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ύστερα στην καρδιά της Ν.Δ., η ξανθιά καλλονή της Μυκόνου, η Κατερίνα Μονογυιού, ετοιμάζεται να δώσει τη «μάχη των Κυκλάδων» ως υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Είναι βαθιά ερωτευμένη με τον σύζυγό της Χάρη Μαριόλη, «το στήριγμά της» όπως τον αποκαλεί, και η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στην «Espresso», θα είναι όταν γίνει μαμά…

Γεννήθηκε, λοιπόν, στην «κούκλα των Κυκλάδων» και είναι η μόνη ντόπια υποψηφιότητα του νησιού που είναι το σήμα κατατεθέν της χώρας.

Η πορεία της

Η βέρα Μυκονιάτισσα είναι επίσης θιασώτρια του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή που, ως γνωστόν, είχε στενότατους οικογενειακούς δεσμούς με το νησί της.

Το 2014 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.

Το 2012 κατέβηκε για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με τη Ν.Δ. Τώρα θα δοκιμάσει ξανά την τύχη της. Είναι σίγουρη δε πως, εάν ο Αλέξης Τσίπρας «ήταν πιο φιλαλήθης και λιγότερο κατσούφης», θα ήταν ένας συμπαθής άνθρωπος.

Πώς είναι να γεννιέται κάποιος στη Μύκονο και να βλέπει αυτή την εξέλιξη του νησιού μέσα στα χρόνια;

Το να γεννηθεί κάποιος στη Μύκονο είναι ευλογία, όχι επειδή είναι η Μύκονος, αλλά γιατί είναι ένα όμορφο νησί, όπως και πάρα πολλά στο Αιγαίο μας.

Για το αν είναι τύχη να μεγαλώσει κάποιος στη Μύκονο η γνώμη μου είναι ότι σε όποιο νησί των Κυκλάδων και να γεννηθεί κάποιος είναι πραγματικά τυχερός.

Είναι κράτος εν κράτει όμως η Μύκονος. Ντουμπάι έχει γίνει τελευταία!

Ούτε κράτος εν κράτει είναι η Μύκονος ούτε Ντουμπάι έχει γίνει. Είναι ένα σύγχρονο νησί με υπέροχους κατοίκους, φιλόξενους και γεμάτους ζωή.

Από τι οικογένεια προέρχεσαι;

Προέρχομαι από μία μικρομεσαία οικογένεια με αρχές και αξίες. Μεγάλωσα με τα χριστιανικά ήθη και έθιμα, μέσα σε μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια.

f2 11
Selfie με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και συνεργάτες

Οι δικοί σου ασχολούνται με τον τουρισμό;

Ο πατέρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί ενοικιάσεις δικύκλων. Δίνει δε αγώνα επιβίωσης όπως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αλλαξε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο η εικόνα της Μυκόνου μετά την οικονομική κρίση της χώρας; Πουλήθηκαν σπίτια; Εφυγε η ντόπια ελίτ;

Και βέβαια η κρίση έχει επηρεάσει και το νησί και τους κατοίκους. Ομως, η αύξηση του ποιοτικού τουρισμού έχει συμβάλει στη βελτίωση της οικονομικής θέσης του νησιού.

Η Μύκονος, νομίζω, ποτέ δεν είχε εκπροσωπηθεί από Μυκονιάτη στη Βουλή. Πώς νιώθεις που, όπως όλα δείχνουν, θα είσαι υποψήφια από το νησί σου; Σε στηρίζει η τοπική κοινωνία;

Νιώθω την ανάγκη για δημιουργία, για να συμβάλω στο καλό του τόπου μου, νιώθω την ένταση να με κατακλύζει όπως ακριβώς την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί η εκλογική διαδικασία είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Γι’ αυτό και οι συμπολίτες μου με στηρίζουν σε αυτό που κάνω.

Η πρώτη υποψηφιότητά σου ήταν το 2012 και σε μικρή ηλικία. Τώρα επιχειρείς εκ νέου. Γιατί θέλεις να γίνεις βουλευτίνα; Τι είναι αυτό που σε έσπρωξε στην πολιτική;

Ο στόχος μου είναι να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και στην πατρίδα.

Αυτό που με έσπρωξε στην πολιτική, με την οποία ασχολούμαι από μικρή μέσα από τους αγώνες της ΟΝΝΕΔ, είναι η δύναμη της θέλησης απέναντι στο άδικο και τώρα ενάντια σε αυτή την κυβέρνηση, που τόσα πολλά στοίχισε σε αυτό τον τόπο.

Ποια η σχέση σου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Τι σου είπε; Τι θέλει από σένα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από τους πιο δυναμικούς αρχηγούς για την παράταξή μας και είναι αυτός που θα μας οδηγήσει στη νίκη και στην αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. Η σχέση μαζί του είναι εξαιρετική.

f3 11
Με εθελοντές στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Μύκονος ήταν το νησί του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Υπάρχουν μνήμες από αυτή την περίοδο;

Εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ μικρή. Αυτό που άκουγα από τους γονείς μου ήταν ότι όλοι οι Μυκονιάτες αγαπούσαν και πίστευαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Είναι μια μεγάλη μορφή της ελληνικής πολιτικής ιστορίας.

Υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ Μυκόνου; Τι διεκδικούν εάν υπάρχουν;

Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Μύκονο είναι χαμηλά και στις επόμενες εκλογές η δύναμή του θα είναι ελάχιστη.

Συριζαίοι υπουργοί έχουν έρθει για διακοπές τα τελευταία καλοκαίρια στη Μύκονο;

Εχω ακούσει ότι γενικά επισκέπτονται πολιτικοί τη Μύκονο για διακοπές.

Πιστεύεις ότι η ομορφιά σου σού ανοίγει δρόμους;

Δεν πιστεύω ότι η ομορφιά ανοίγει δρόμους στην πολιτική, αλλά η συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, ο πολιτικός λόγος και η ηθική.

Το επάγγελμά σου έχει σχέση με την ομορφιά, αλλά εγώ θα σε ρωτήσω τι κάνεις για σένα και για τη δική σου ομορφιά.

Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και όχι κάτι άλλο.

Είσαι θετική σε πλαστικές επεμβάσεις;

Δεν πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή.

Φυσικά, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αυτό που την κάνει να νιώθει πιο όμορφα, αρκεί να προσέχει την υγεία και τον εαυτό της. Τα όρια πρέπει πάντα να υπάρχουν.

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ»

f4 6
Αγκαλιά με τον σύζυγό της Χάρη Μαριόλη

Πριν από λίγα χρόνια παντρεύτηκες με έναν αρκετά glamorous γάμο. Μίλησέ μου για τη ζωή με τον σύζυγό σου. Σε στηρίζει;

Με τον σύζυγό μου μας δένουν βαθιά αισθήματα ειλικρινούς αγάπης, συντροφικότητας και σεβασμού του ενός για τον άλλο. Είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον, στα εύκολα και τα δύσκολα της ζωής. Συνεπώς, όπως καταλαβαίνετε, το μεγαλύτερο στήριγμά μου είναι ο σύζυγός μου.

Τι κρατάει ζωντανό έναν γάμο;

Η αγάπη είναι αυτή που κρατάει ζωντανό έναν γάμο αλλά και το να βρίσκεις όμορφες και χαρούμενες στιγμές στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τι θα έκανες για έναν έρωτα; Ή τι έχεις κάνει;

Εχω αποχωριστεί το νησί μου για μεγάλο διάστημα. Ξέρετε τι είναι για μια Μυκονιάτισσα να αποχωρίζεται το γαλάζιο του νησιού της;..

Οι περισσότερες νέες γυναίκες σήμερα αποφεύγουν να κάνουν παιδιά. Δικαίωμά τους, φυσικά. Εσύ τι θα ήθελες για σένα σε σχέση με αυτό;

Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι το μεγαλείο της ζωής και η ολοκλήρωση κάθε γυναίκας. Φυσικά, κάθε γυναίκα μπορεί να νιώσει έτοιμη να προσφέρει τις θυσίες που χρειάζονται για να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί σε διαφορετική χρονική περίοδο στη ζωή της. Οσο για μένα, θεωρώ ότι θα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.

Ποιοι είναι για σένα οι ωραιότεροι και οι ωραιότερες αυτής της Βουλής; Πώς βλέπεις τον Τσίπρα;

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν τους ανθρώπους γοητευτικούς, όπως η ευγένεια, η ηρεμία, το χιούμορ, η αξιοπρέπεια. Πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά αυτά δεν λείπουν από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Οσον αφορά τον κ. Τσίπρα, αφήνοντας έξω τις ιδεολογικές διαφορές που έχουμε, δεν παύει να είναι ένας νέος άνθρωπος που, αν ήταν πιο φιλαλήθης και λιγότερο κατσούφης, θα ήταν πιο συμπαθής.

offer

{{-PCOUNT-}}56{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...