Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Αιχμές κατά Μαρινάκη και Μώραλη από τον Πέτρο Κόκκαλη

❱❱ Με νέες αιχμές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από μερίδα των μέσων ενημέρωσης…

Υπονοώντας ότι πίσω από τις επιθέσεις εναντίον του κρύβεται ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ακατανόητη την επιθετικότητα από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου», ενώ σε όσους τον βλέπουν ως τον Ελληνα Μπερλουσκόνι σχολίασε:

«H ελληνική εκδοχή του μπερλουσκονισμού έχει δύο συστατικά τα οποία δεν συντρέχουν στην περίπτωση της οικογένειάς μου. Πρέπει κανείς να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα και ΜΜΕ. Αυτά δεν τα έχουμε εμείς. Να ψάξουν αλλού για επίδοξους Μπερλουσκόνι».

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε με την ιδιότητα του υποψήφιου ευρωβουλευτή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πέτρος Κόκκαλης είπε ότι γνωρίζει εδώ και καιρό τον Αλέξη Τσίπρα, αυτοπροσδιορίστηκε πολιτικά στον προοδευτικό χώρο, ενώ σε ερώτηση για τον Πειραιά εξαπέλυσε νέες μπηχτές κατά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και του στενού του συνεργάτη παλαιότερα στην ΠΑΕ και νυν δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

«Οι πόλεις δεν είναι ατομικές ιδιοκτησίες κανενός, ανήκουν στον κόσμο» είπε.

Αντιδράσεις

Στο μεταξύ, μετά την προχθεσινή σφοδρή αντίδραση της Ν.Δ. για τη συμμετοχή του κ. Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, τη σκυτάλη πήρε το KΙΝ.ΑΛ., παρότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να ομιλεί επί του θέματος της διαπλοκής, για λόγους τους οποίους όλη η ελληνική κοινωνία γνωρίζει: «Ο κ. Τσίπρας, αφού εξόντωσε την 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια, κατανίκησε τώρα τη διαπλοκή και τα κρατικοδίαιτα οικονομικά συμφέροντα. Και προφανώς για να τα εκθέσει, τα συμπεριέλαβε στο ευρωψηφοδέλτιό του. Συγχαρητήρια».

«Ταξική» ήταν η αναφορά του Αδωνη Γεωργιάδη.

«Μην ξανακούσω συριζαίο να λέει για κόμμα των φτωχών. Δεν μπορεί ο Πέτρος Κόκκαλης να συμβολίζει τους φτωχούς. Είναι ζάπλουτος. Από τη στιγμή που αποφασίζει ένα κόμμα να κατεβάσει έναν ζάπλουτο, δεν μπορεί να λέγεται κόμμα των φτωχών» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στην προσπάθειά του να ακυρώσει το βασικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ασθενέστερων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...