Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παρουσίαζαν το πρόγραμμα για την Υγεία και σείστηκε ο κόσμος!

❱❱ «Πάγωσαν» από το ταρακούνημα του Εγκέλαδου Οικονόμου, Φωτήλας και Κατσανιώτης

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ούτε πρόγραμμα δεν θα σας αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσετε. Τυχαίος νομίζετε ήταν ο σεισμός στην Πάτρα; Συνέβη, λοιπόν, κι αυτό…

Την ώρα που παρουσιαζόταν το πρόγραμμα Υγείας της Ν.Δ., στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, σείστηκε η γη από τον σεισμό του Σαββάτου, με επίκεντρο το Γαλαξίδι, και μόνο που δεν λάκισαν οι παρευρισκόμενοι!

Το ωραίο πάνελ της Ν.Δ., με τον τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου, τον αναπληρωτή τομεάρχη και βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα και τον βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Κατσανιώτη, «χτυπήθηκε» από τον Εγκέλαδο, όταν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κι ενώ μιλούσε ο Ανδρέας, σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός 5, 3 Ρίχτερ στο Γαλαξίδι. Σείστηκε η αίθουσα. Η ψυχούλα τους το ξέρει τι πέρασαν για να μείνουν στις καρέκλες τους… ακλόνητοι ο Βασίλης, ο Ιάσονας και ο Ανδρέας.

Αλλά όταν τα «έγκατα της αχαϊκής γης» καταλάγιασαν, με χιούμορ σχολίασαν με ένα στόμα ότι το πρόγραμμα για την Υγεία θα προκαλέσει σεισμό στο πανελλήνιο! Τι να πείτε τώρα, «γατάκια»… Σας την έστησε ο Τσίπρας!

Εντυπωσίασε η Νατάσα με το κόκκινο μαλλί της

natasa 0

❱❱Με κόκκινη απόχρωση στο μαλλί εμφανίστηκε η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή, στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού μίλησε σε ιατρικό στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Η σημασία της προεγχειρητικής χημειοθεραπείας σε ειδικούς τύπους καρκίνου του μαστού». Η Νατάσα, που έχει ειδικευτεί στις παθήσεις του μαστού, εξέπληξε με την ομιλία της και εντυπωσίασε με το κόκκινο μαλλί της. Φαίνεται ότι αποχωρίστηκε οριστικά το ξανθό για χάρη του κόκκινου. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός «κοκκινίζει» και περισσότερο. Trendy η Νατάσα!

Βουρ για σκι 

mitsotakis 9

❱❱Χωρίς… σκι δεν μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι αφού βρέθηκαν μπροστά του τα Τρία Πέντε Πηγάδια, πώς να αντισταθεί στον πειρασμό; Το Σάββατο, λοιπόν, ο πρόεδρος της Ν.Δ. πήγε στην Ημαθία, έμεινε στο κέντρο της Νάουσας και μόλις ξημέρωσε η Κυριακή, έτρεξε για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο.
Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις τον πρόεδρο, πότε στην Αράχοβα, πότε στο Βελούχι και πότε στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπως τώρα. Εχει λατρεία στο χιόνι, στην απάτητη ομορφιά του και στη μυστηριώδη σιωπή του χιονισμένου δάσους, όπου περιπλανιέται.
Πλήρης εξοπλισμού, λοιπόν, ο πρόεδρος, που είναι δεινός σκιέρ, ήταν αγνώριστος με την κάσκα και τα χιονοπέδιλα. Κι ενώ προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, δεν τα κατάφερε, αφού οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες τον είδαν και τον χαιρέτησαν. Μάλιστα, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του μαρτιάτικου φρέσκου χιονιού στις πίστες. Ελβετία γίναμε, πρόεδρε!

Να μην πάει τζάμπα ο κόπος

❱❱«Αν εκλεγώ, θα φύγω από τη νύχτα» δήλωσε η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου. Αυτό έλειπε, να κάνει τόσο κόπο η κοπέλα χωρίς λόγο. Εγώ, πάλι, φοβάμαι μήπως, όταν εκλεγεί, προλάβει και φύγει… πρώτη η νύχτα από τη χαρά της!

(!)

van

«Οταν δείτε ξαφνικά στα στενά της γειτονιάς σας ή στην πλατεία το βαν του Ποταμιού, μη διστάσετε. Ελάτε να γνωρίσετε ένα κόμμα που καμία σχέση δεν έχει με όλα τα άλλα. Και όπως το ποτάμι έχει δύο όχθες, έτσι και το βαν μας έχει και αυτό δύο πλευρές. Η μία για τους νέους, η άλλη για το περιβάλλον».
Αυτά έγραψε χθες στη σελίδα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης (μικρή φωτό), ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από το βανάκι του κόμματός του που γυρίζει στις γειτονιές, μπας και βρει κανέναν ψηφοφόρο… Από τη Λαμπράκη, στη Δροσιά, περνάει; Γιατί αύριο βάζω το αυτοκίνητο στο συνεργείο!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...