Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βίβα Ρένα στην Περιφέρεια παρέα με το Τζέισον Αντιγόνη!

❱❱ Η υποψηφιότητα στον συνδυασμό  «Δύναμη Ζωής» που έγινε talk of the townΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Στα θεωρεία της Βουλής είχε εμφανιστεί με μακρύ μαλλί, μούσια, κραγιόν και φόρεμα, αλλά στη μάχη της Περιφέρειας ρίχνεται με… κοστούμι και κοντοκουρεμένο μαλλί.
Ο Ιάσων Δούσης, που έγινε το Τζέισον Αντιγόνη, στρέφοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, κατεβαίνει υποψήφιος στο πλευρό της Ρένας Δούρου, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του!

f2 rena doyroy me ypopshfioys kentrikoy tomea athhnon 1 1080x675 1

«Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Ρένας Δούρου για να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό “Δύναμη Ζωής”. Θαυμάζω κι εκτιμώ τη Ρένα…» δήλωσε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Μάλιστα, στον κατάλογο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» επισήμως το όνομά του αναφέρεται ως εξής: Δούσης Ιάσων (Τζέισον Αντιγόνη), διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δύο χρόνια, όταν τον Νοέμβριο του 2017 το ίδιο αυτό άτομο μέσα στη δικαστική αίθουσα του Ειρηνοδικείου του Αμαρουσίου ζήτησε και πέτυχε τελικά να σβηστεί από τη ληξιαρχική πράξη γέννησής του το φύλο. Την ίδια στιγμή διεκδίκησε να αναγράφεται δίπλα στο «Τζέισον» και το «Αντιγόνη», κάτι που έγινε δεκτό. Η υπόθεσή του είχε προκαλέσει σάλο, καθώς ήταν η πρώτη ανάλογη περίπτωση τότε.

«Είμαι το Τζέισον Αντιγόνη Dane. Το άρθρο “το” μπροστά από το όνομά μου σημαίνει το άτομο. Δυστυχώς βαπτίστηκα Ιάσονας και για μένα είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων να βαπτίζεις ένα ανήλικο. Διάλεξα το όνομα Αντιγόνη γιατί η Αντιγόνη είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό με εξέφραζε» έχει πει για τον εαυτό του ο ιδιόμορφος ακτιβιστής.

Το όνειρό του

Οταν, λοιπόν, τα βρήκε με τα μέσα του και καταλάγιασαν τα πάθη, το Τζέισον Αντιγόνη απελευθερώθηκε και άρχισε να μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, των τρανς, των βίγκαν, πολεμώντας καθετί ομοφοβικό.
Το παιδικό του όνειρο ήταν να γίνει ηθοποιός, γι’ αυτό σπούδασε θεατρολογία, αλλά οι βλέψεις του στρέφονται πλέον στην πολιτική.

f1 32

Στις 8 Μαΐου 2018 το Τζέισον Αντιγόνη εμφανίστηκε στα θεωρεία της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που δίνει το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να προχωρήσουν σε αναδοχή παιδιού. Λέτε να έχει βάλει στο μάτι τη Βουλή και το «όχημά» του προς τα εκεί να είναι η υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής;

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα το Τζέισον Αντιγόνη φωτογραφήθηκε με χάρη και άνεση με τη Ρένα Δούρου και τους άλλους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στον Λυκαβηττό, αρχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον προεκλογικό του αγώνα!

Το ίνδαλμα της Κατσέλη

4554485

❱❱Και η Λούκα έχει το ίνδαλμά της, και αυτό είναι ο λεγόμενος «τραπεζίτης των φτωχών». Τουλάχιστον έτσι λέει η ίδια, αποκαλώντας ως έναν από τους «ήρωές της» τον καθηγητή Μοχάμεντ Γιουνούς, που ήρθε στην Αθήνα για την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη (φωτό) είχε τη χαρά να δει από κοντά τον… ήρωά της και κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης 2006.
«Είναι ο άνθρωπος που, πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα και στην πεπατημένη ορθοδοξία της τραπεζικής λογικής, έφτιαξε την Τράπεζα Grameen, την τράπεζα των φτωχών. Μια τράπεζα που δίνει μικροπιστώσεις χωρίς να ζητά εγγυήσεις, χωρίς νομικές διαδικασίες και δικηγόρους. Μια τράπεζα που λειτουργεί σε κάθε απομακρυσμένο χωριό, που ο τραπεζικός υπάλληλος πηγαίνει στο σπίτι του δανειολήπτη και οφείλει να γνωρίζει όλη την οικογένεια» λέει η Λούκα Κατσέλη για τον νομπελίστα.

Ο «παραμυθάς» δήμαρχος

pahatoyridis

❱❱Οταν ο δήμαρχος διαβάζει παραμύθια, τα παιδάκια στέκονται… σούζα! Αυτό έκανε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σε μικρούς μαθητές που ξεναγήθηκαν στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου Περιστερίου. Ο ίδιος λοιπόν, με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, τους αφηγήθηκε παιδικές ιστορίες και όμορφα παραμυθάκια, με τους μαθητές να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον δήμαρχο, ο οποίος τα καταχάρηκε! Αλλωστε κι ο ίδιος είναι παππούς.

Καφεδάκι με τις φίλες της

megalooikonomoy

❱❱Ηρέμησε λιγάκι η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σταματώντας το μπαράζ συνεντεύξεων των τελευταίων εβδομάδων. Χθες στο εντευκτήριο της Βουλής έπινε καφεδάκι με δύο φίλες της, συζητώντας ένα καθαρά γυναικείο θέμα, τον τοκετό. Η ξανθιά κυρία της παρέας είναι η Κωνσταντίνα Νούσια, μαία και πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Μαιευτικής Βίας. 

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...