Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Τα «τυχερά» αδέσποτα που βρήκαν ζεστό σπιτικό

❱❱ Ο Αλφι και η Λούνα των Μητσοτάκηδων, και η Μπούμπη της Ξενογιαννακοπούλου

Aπό τη

Βίβιαν Μπενέκου

Μια παλιά φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη στη βόλτα με τα αδέσποτα που είχαν περιθάλψει επέλεξε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να στείλει χθες, που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για τα αδέσποτα, το μήνυμά της.

«Κάθε αδέσποτο ζώο μπορεί να έχει ένα ζεστό σπίτι γεμάτο αγάπη και φροντίδα. Μας λείπει ο Αλφι και η Λούνα» έγραψε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ιnstagram, συνοδεύοντας μάλιστα το σχόλιό της με μια φωτογραφία των παιδιών της.

Τυχερά τα αδέσποτα ζωάκια να μεγαλώνουν στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, όπως το ίδιο τυχερή είναι και η Μπούμπη της υπουργού Δοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου. Η υπουργός υιοθέτησε την Μπούμπη, ένα παρατημένο στον δρόμο κουταβάκι, ύστερα από μια έκκληση της οργάνωσης «DORIS – ARK Animal Rescue Kefalonia», που τη βρήκε να τριγυρνά αβοήθητη στους δρόμους! Εδώ και τρία χρόνια όμως Μαριλίζα και Μπούμπη βαδίζουν μαζί.

Το ίδιο συμβαίνει και με το μαύρο σκυλάκι, τον Μόρτη, της βουλευτού Ολγας Κεφαλογιάννη.

Στα κάστρα του Μυστρά Κυριάκος και Μαρέβα

f1 33

❱❱Ξάφνου, μια ωραία παρέα, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Μαρέβα και τον βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη, εμφανίστηκε στα κάστρα του Μυστρά. Με λευκό καμπάνα τζιν, πολύ trendy και ανοιξιάτικη η σύζυγος Μητσοτάκη. Το ίδιο και ο πρόεδρος της Ν.Δ., με τζιν παντελόνι και sneakers, περπάτησαν στο μαγικό τοπίο του Μυστρά, ξεναγήθηκαν στην ιστορία του και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο που βρέθηκε κοντά τους. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Κυριάκος σε σχέση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο εκδρομικό look «το έχει» πολύ περισσότερο…
Ο στιλίστας του Αλέξη Τσίπρα στα επίσημα παίρνει άριστα, αλλά στα σπορ ντυσίματα είναι κάτω του μετρίου. Εκτός κι αν στις ανάπαυλες του Τσίπρα ο στιλίστας παίρνει ρεπό!

Μάζωξη στη γειτονιά του Τσίπρα

❱❱Θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του και με… δυο δρασκελιές θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Κι αυτό γιατί η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωσή του θα γίνει στη γειτονιά του, την Ανω Κυψέλη, στην προέκταση της οποίας βρίσκεται ο χώρος όπου έχει προσκληθεί η λεγόμενη Προοδευτική Συμμαχία.
Το κάλεσμα, λέει, «απευθύνεται σε όλους και όλες που πιστεύουν και αγωνίζονται για τον διάλογο και τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων -για την ανάδειξη ενός ισχυρού πλειοψηφικού πολιτικού και κοινωνικού προοδευτικού πόλου στην Ευρώπη και τη χώρα μας- απέναντι στην Ακροδεξιά και στον νεοφιλελευθερισμό».
Αυτή θα είναι και η θεματολογία της ομιλίας του Αλέξη, που ευελπιστεί να μαζέψει, φυσικά, τους δικούς του αλλά κι όλους τους «αριστερούς ασκεπείς» που ψάχνουν ένα σίγουρο καταφυγιάκι. Κι αυτή τη στιγμή τα καταφύγια είναι δύο: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ!

(!)

trapezi 0

Προχθές το βράδυ είχε πρεμιέρα ο βουλευτής Κοζάνης και σκηνοθέτης της παράστασης «Commedia d’ Amore» Θέμης Μουμουλίδης και όλοι οι κολλητοί του βουλευτές ήταν παρόντες. Οι Μάριος Κάτσης, Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημαράς, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Δημήτρης Γάκης, Χρήστος Μπγιάλας και Αποστόλης Καραναστάσης χειροκρότησαν το σωστά σκηνοθετημένο θεατρικό έργο του φίλου τους και ύστερα έδωσαν τα συγχαρητήριά τους, αφού τους ενθουσίασε όπως μας είπαν, στην πρωταγωνίστρια Μαριάννα Πολυχρονίδη.
«Ημασταν όλοι εκεί! Στην πρεμιέρα της παράστασης “Commedia d’ Amore” του Θέμη Μουμουλίδη, με φοβερή ερμηνεία από την εξαιρετική Μαριάννα Πολυχρονίδη» μας λέει ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ και φανατικός «μουμουλιδικός» Μάριος Κάτσης.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...