ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος Ταχιάος

❱❱ Στο… οπαδιλίκι το έριξε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος για να αλιεύσει ψήφους, και μάλιστα…… θέλησε να χαϊδέψει τα αυτιά των φιλάθλων της Μακεδονίας που αρέσκονται σε συνθήματα με πολλά… γαλλικά. Σε συνέντευξη που έδωσε σε σπουδαστές ΙΕΚ, αν και διευκρίνισε ότι δεν είναι παοκτζής λέγοντας «έχω πάρα πολλές αμαρτίες, όχι αυτή», έταξε και αυτός γήπεδο στον ΠΑΟΚ! Θύμισε, μάλιστα, ότι η ανάπλαση της αλάνας της Τούμπας έγινε επί αντιδημαρχίας του, ξεχνώντας όμως να αναφέρει ότι δήμαρχος ήταν ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με τις πολλές δικαστικές περιπέτειες και την καταδίκη για υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου!

Είπε, επίσης, πολλές υπερβολές για το γήπεδο, προφανώς για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και να εμφανιστεί πρόθυμος. Αυτό, όμως, που έκανε και τα… τσιμέντα της Τούμπας να γελάσουν ήταν όταν ανέφερε ότι δεν θέλει να γίνεται ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής!

Και όσο τα λεγόμενά του και η εμφανέστατη προσπάθεια ποδοσφαιροποίησης του προεκλογικού αγώνα έμεναν σε «θα», θα λέγαμε ότι είναι αποδεκτό. Αυτό που δεν είναι αποδεκτό και ευτελίζει το επίπεδο της αντιπαράθεσης στον δρόμο για τις εκλογές είναι ότι δήλωσε χωρίς ντροπή και περιστροφές πως συμφωνεί με το σύνθημα «γ…ται ο Θρύλος και ο Πειραιάς»! Και αυτό μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι αδίκως του προσάπτουν την κατηγορία ότι είναι άνθρωπος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού!

«Το να ζω το ότι “επειδή προτείνεσαι από τη Νέα Δημοκρατία είσαι άνθρωπος του Μαρινάκη”, όταν το βασικό σύνθημα σε αυτή την πόλη είναι “γ…ται ο Θρύλος και ο Πειραιάς”… Συμφωνώ με αυτό το σύνθημα, αλλά δεν θέλω να γίνει η Θεσσαλονίκη Πειραιάς» είπε.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ