Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο «φλεγόμενος Ελληνας» άνοιξε την όρεξη του Κυριάκου

❱❱ Η επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. στην Πάρο και η ατάκα προς τους κατοίκους του νησιού

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Στον «φλεγόμενο Ελληνα», όνομα και πράμα, πήγαν για φαγητό τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη οι Παριανοί, στο σεργιάνι που έκανε χθες σε Πάρο και Νάξο για να αλλάξει λίγο και τον αέρα του, όπως λέει και το νησιώτικο άσμα!

Ο «φλεγόμενος Ελληνας», αγγλιστί The flaming Greek, είναι ένα γνωστό μπαρ-ρεστοράν στον Αμπελά της Πάρου. Εκεί βρέθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με τους συνεργάτες του και την Κατερίνα Μονογυιού, υποψήφια βουλευτή Κυκλάδων. Είχαν προηγηθεί η επίσκεψή του στη Νάουσα, όπου συναντήθηκε με ψαράδες του νησιού, αλλά και το προσκύνημά του στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή, στην Παροικιά.

Στο νησιώτικο στέκι, όμως, του Θανάση Σκορδούλη με την πρωτότυπη ονομασία αλλά και τη φοβερή κουζίνα τον περίμενε πλήθος «φλεγόμενων Ελλήνων», από αυτούς που έχει κάψει και έχει τσουρουφλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, όσοι συνομίλησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν απέφυγαν τις κλισέ ευχές, λέγοντάς του να έρθει ξανά ως πρωθυπουργός. Ο ίδιος, πάντως, είχε την ατάκα στο τσεπάκι: «Να έρθω την επόμενη φορά ως πρωθυπουργός και τη μεθεπόμενη ως καλός πρωθυπουργός»!

Στιλάτη Αχτσιόγλου με παντελόνι κολάν

ahtsiogloy

❱❱Υπουργός με παντελόνι κολάν. Μάλιστα, αυτή είναι εικόνα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και να το κάνεις, έφερε ανατροπές στο πολιτικό γίγνεσθαι. «Εφυγε η μούχλα», βρε παιδί μου, λαΐκιστί! Αναφερόμαστε στην όμορφη υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, η οποία εμφανίστηκε χθες με μαύρο παντελόνι κολάν, που αναδείκνυε και τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Αχτσιόγλου πήγε με την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Εκεί συνομίλησε με γονείς και ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας, που έχει παραχωρήσει δωρεάν στον σύλλογο για 10 έτη το υπουργείο της.
Επίσκεψη με ουσία, φυσικά, αλλά εν τέλει όλοι, «άμα τη αφίξει» της υπουργού, θαύμασαν το απαράμιλλο στιλ της. Πού να δει κανείς στα χρόνια της Ν.Δ. υπουργό με κολάν… Με τίποτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο styling πρωτοπορεί. Αυτό να λέγεται.

Ο δαπίτης Νίκος Δένδιας

❱❱«Τα δαπίτικά του χρόνια» θυμήθηκε χθες, ημέρα των φοιτητικών εκλογών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας. Μάλιστα, εκείνα τα χρόνια φοιτούσε μαζί με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.
«Μια φορά δαπίτης, για πάντα δαπίτης. Η φωτογραφία είναι από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Νομική Αθηνών το 1981» είπε, λοιπόν, ο Νίκος Δένδιας, το όνομα του οποίου βλέπουμε να φιγουράρει στο «ιστορικό ψηφοδέλτιο».
«Το να είσαι νεοδημοκράτης στο πανεπιστήμιο το 1978 απαιτούσε γενναιότητα. Δεν ήταν απλό να πας να μιλήσεις σε συνέλευση της ΔΑΠ. Στις συνελεύσεις ερχόταν κύμα αντίδρασης κατά πάνω μας, που στην καλύτερη περίπτωση μας έβριζε μόνο. Ενα κομμάτι ψήφων ήταν κρυφό. Θυμάμαι και τον Νίκο Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ από τότε. Είχαμε μια ανεκτή σχέση, γιατί ο Φίλης δεν είχε στοιχεία βαρβαρότητας, όπως οι σύντροφοί του» συμπλήρωσε ο Νίκος Δένδιας.

img 7626

❱❱Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τα εμπορικά σήματα των «μακεδονικών μας προϊόντων» και η βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ. αποφάσισε να συνεισφέρει στον διάλογο. Η Μαρία Αντωνίου επισκέφθηκε χθες τη Βιομηχανία Τροφίμων Αφοί Χαΐτογλου ή άλλως… τον Μακεδονικό Χαλβά. Λάτρις του χαλβά η Μαρία, ξεναγήθηκε σε όλα τα στάδια παραγωγής του, δοκίμασε τις νέες γεύσεις και ύστερα μας είπε: «Θα υπερασπιστούμε και θα στηρίξουμε τους Ελληνες παραγωγούς με ένα συγκροτημένο σχέδιο, για να μπορούν τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα να μην κινδυνεύουν από τα προϊόντα του βόρειου γείτονά μας». Μακάρι, Μαρία…

(!)

img 7617

Υπουργοποιήθηκε και άλλαξε look ο Κώστας Μπάρκας.
Ο υφυπουργός Εργασίας δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για την κυβερνητική θέση που ανέλαβε προσφάτως, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο βουλευτής που πηγαίνει ως υπουργός – υφυπουργός σε εκλογές είναι ό,τι καλύτερο πολιτικά, κι αυτό φάνηκε και στη νέα εμφάνιση που υιοθέτησε. Φόρεσε γυαλιά και μάλιστα πολύ μοντέρνα.
Του προσέδωσαν επιπλέον σοβαρότητα και εγκυρότητα, και με αυτά τα όπλα θα βαδίσει ο κ. Μπάρκας προς τις εκλογές που έρχονται.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...