Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Τα έκφυλα μηνύματα του γυμνασιάρχη στη Σάμο σε ανήλικους μαθητές του

Απέχθεια και οργή προκαλούν τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε...

Παιχνιδίσματα στη θάλασσα για Καράβα – Ψαρρού!

Στα Σύβοτα, με τον έρωτά τους να διαχέεται, παραθερίζουν...

Στη Μύκονο η hot εγγονή του «Mister Lamborghini»

Τα γαλανά νερά των νησιών μας επιλέγουν ζευγάρια celebrities...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Τέως… ισχυρός!

❱❱ Αδύναμος και υποβασταζόμενος ο Κωνσταντίνος στο ετήσιο μνημόσυνο στο ΤατόιΥποβασταζόμενος από τον γιο του πρίγκιπα Νικόλαο και τη σύζυγό του Αννα-Μαρία και εμφανώς αδύναμος εμφανίστηκε στο κοιμητήριο του Τατοΐου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στο ετήσιο μνημόσυνο που τελεί η οικογένεια στη μνήμη των βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης. 

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν οι μητροπολίτες Σύρου Δωρόθεος Β΄ και Μάνης Χρυσόστομος, ωστόσο αυτό που συγκέντρωσε τα βλέμματα ήταν η συγκινητική στιγμή που ο «πατριάρχης» της οικογένειας, ανήμπορος να σηκωθεί από την καρέκλα όπου καθόταν, ζήτησε τη βοήθεια του γιου και της συζύγου του για να σταθεί όρθιος μπροστά στους τάφους των πολυαγαπημένων του γονιών.

Σκιά του εαυτού του ο Κωνσταντίνος, φάνηκε ότι είναι καταβεβλημένος, ωστόσο θεώρησε χρέος του να παραστεί και φέτος στο καθιερωμένο μνημόσυνο που πέρυσι την ίδια περίπου περίοδο είχε τελέσει ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο 79χρονος τέως βασιλιάς φαινόταν αρχικά ευδιάθετος, καθώς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλιούς συνεργάτες και έμπιστους ανθρώπους της οικογένειας, όμως ήταν εμφανές ότι ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Αλλωστε η θύμηση των γονιών του και το γεγονός πως βρέθηκε ακόμη μια χρονιά μπροστά από τα μνήματά τους που βρίσκονται στο κοιμητήριο των εξοχικών ανακτόρων τον έκαναν να λυγίσει. Μάταια προσπάθησε να κρατήσει τη συγκίνησή του, αφού τελικά ο πρώην μονάρχης δάκρυσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...