Οι εκλογές «χτίζουν» και γεφύρια

❱❱ Εχουν πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια οι ευρωβουλευτές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι, οι περιφερειάρχες και οι κάθε είδους σύμβουλοιΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μέχρι και τέσσερις πόλεις την ημέρα περιοδεύουν. Δεν υπάρχει σοκάκι αυτές τις μέρες σε πόλη και σε χωριό που να μη δεις υποψήφιο…

Μέχρι και δυο δυο πάνε μαζί, όπως στην περίπτωση της ευρωβουλευτού και εκ νέου υποψήφιας Ελίζας Βόζεμπεργκ και του συναδέλφου της βουλευτή Κώστα Καραμανλή. Οι δυο τους «έβαλαν τη βενζίνη μισή μισή», πήραν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν περιοδεία στις Σέρρες. Βρέθηκαν και μέχρι την Πρώτη Σερρών και στο ιστορικό σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Από την άλλη, ο Γιάννης Σαρίδης της Ενωσης Κεντρώων έστησε πολιτικό πηγαδάκι στο προαύλιο ενός σχολείου στη Θεσσαλονίκη, αν και ο αρχικός προορισμός του ήταν η διπλανή ανθοκομική έκθεση. Ομως οι ψηφοφόροι πρέπει να ενημερωθούν πρώτοι. Στα γήπεδα της Μεσσηνίας, δηλαδή στο στοιχείο του, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, που παρακολούθησε αγώνα των «τσικό» του Ηρακλή.

Το περίφημο Γεφύρι της Πλάκας, που γκρεμίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια, σχεδόν παρέδωσαν έτοιμο χθες η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, η Λυδία Κονιόρδου και ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος. «Μέχρι και νεκροί ανασταίνονται» προεκλογικά… Πόσο μάλλον τα γεφύρια του ΣΥΡΙΖΑ!

Πάτησε τα 67 η Λούκα Κατσέλη

❱❱Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1952 και, φυσικά, δεν κρύβει το γεγονός ότι είναι 67 ετών.
Αυτή είναι η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, που προχθές γιόρτασε τα 67α γενέθλιά της, πρώτα με τους φοιτητές της, που την πήγαν για φαγητό σε ταβερνάκι, και ύστερα με την κόρη της ηθοποιό Αμαλία Αρσένη στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.
Μάλιστα η Αμαλία, στέλνοντας ευχές στη μητέρα της, θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, τότε που ήταν παιδούλα στην αγκαλιά της.

Ερωτευμένος με τη Γιώτα του

❱❱Κάλλιστα θα μπορούσε να δίνει συμβουλές γάμου ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Θόδωρος Καράογλου. Κι αυτό γιατί είναι παντρεμένος 37 ολόκληρα χρόνια. Ομως η επιτυχία του δεν είναι αυτή. Το επίτευγμά του είναι ότι παραμένει ερωτευμένος με τη Γιώτα του, που τη γνώρισε κοριτσάκι και είναι μαζί από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους.
«Οι δρόμοι της ζωής είναι ομορφότεροι και ανοιχτοί, όταν τους περπατάς μαζί με τον άνθρωπο που δίνει χρώμα στην καθημερινότητά σου» λέει στη στήλη ο Καράογλου μιλώντας για τη σύζυγό του Γιώτα Μαντανίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.