Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Μεσολογγίτης «επαναστάτης» του ΣΥΡΙΖΑ με… σκουλαρίκι!

❱❱ Με φισεκλίκια και παραδοσιακή φορεσιά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μάριος Θεοφιλάτος που δεν αποχωρίστηκε το ροκ αξεσουάρ

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Δεν είναι αγωνιστής του ’21. Είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτή μας Μάριος Θεοφιλάτος και είμαστε στο Μεσολόγγι, στον εορτασμό της Εξόδου…» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορος Βερναρδάκης, παρουσιάζοντας τον «αγωνιστή ευρωβουλευτή» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κουτί», που λέει κι ο λαός, τού… κάθισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή, καθώς είχε την ευκαιρία να ζωστεί τα… όπλα του και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Και τα κατάφερε, καθώς δεν έχουμε ξαναδεί κανέναν υποψήφιο στην πολιτική που να εμφανίζεται με μακρύ ατίθασο, μαύρο μαλλί και παραδοσιακή στολή. Ούτε καν Μεσολογγίτη, παρά μόνο τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος δεν έχει ανακατευτεί -προς το παρόν- με την πολιτική.
Ο «σύγχρονος Κολοκοτρώνης» όμως είναι «καραντί» Μεσολογγίτης, μουσικός και μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Εργάζεται ως ηχολήπτης, αλλά συγχρόνως μαθαίνει και πιάνο, όπως ενημερωθήκαμε. Παραφωνία, το σκουλαρίκι. Μα… επαναστάτης με σκουλαρίκι;

Με αθλητικό παπούτσι και στο Κοινοβούλιο

esr 2404 008 cmyk

❱❱Σπορ, σικ εμφάνιση για τον Μάκη Μπαλλή χθες στη Βουλή. Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το… ρεύμα της εποχής που θέλει συνδυασμό άνετου «σοβαρού» look πάνω με αθλητικό παπουτσάκι κάτω, είπε να το τολμήσει και εντός του Κοινοβουλίου… Δεν θα λέγαμε, φυσικά, ότι είναι η καλύτερη σπορ εκδοχή βουλευτή που είδαμε, αλλά είναι πρακτική, καθώς συνδυάζει δύο σε ένα.
Εντός Βουλής μπορεί να περπατά άνετα, και μόλις βγει μπορεί να ρίξει και κανά κατοσταράκι τρέξιμο. Αλλωστε, είναι καιρός εκλογών και ισχύει το περίφημο «τρεχάτε, ποδαράκια μου»!

Η… βουκολική πλευρά της Ελενας Ράπτη

rapti 3

❱❱H βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη πήρε τα όρη και τα βουνά, δείχνοντας και τη… βουκολική πλευρά της. Στο οδοιπορικό της στα Αγραφα της Ευρυτανίας πριν από λίγες ημέρες έκανε στάση και σε μια στάνη! Μπορεί βέβαια κάποιοι vegans και λόγω του Πάσχα να έχουν τις ενστάσεις του για την επίσκεψη σε μια στάνη, όμως η βουλευτής έδειξε πόσο λατρεύει τα ζωάκια, γεμίζοντάς τα με χάδια. Μάλιστα, τάισε η ίδια ορισμένες από τις κατσίκες που την πλησίασαν και έδειχνε απόλυτα εξοικειωμένη με τις κτηνοτροφικές εργασίες!
Η Ελενα Ράπτη (που είναι ένα κορίτσι της πόλης) εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τοπίου και την απλότητα των ανθρώπων που την υποδέχτηκαν, και αιχμαλώτισε με το κινητό της και τις ομορφιές της φύσης, που δεν την άφησαν ασυγκίνητη. Εκτυφλωτική πάντως η Ελενα, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ακόμη και στη «βουκολική βερσιόν της».

(!)

mpenekoy

Σε μπαράκι της οδού Λέκκα, στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, κάλεσε τους δημοσιογράφους ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος για να τους ευχηθεί για το Πάσχα. Ο Παύλος, που -ως φαίνεται- είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Αθηναίους του κέντρου, ανεβαίνει αισθητά στους δείκτες των δημοσκοπήσεων καθώς πλησιάζουν οι εκλογές.
Ευχές για το Πάσχα και για καλή επιτυχία άκουσε άπειρες, και εκείνος ανταπέδωσε με μια λαμπριάτικη λαμπάδα με τα χρώματα του συνδυασμού του, ως δώρο στους καλεσμένους του.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...