Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Ο μπάρμαν της κυβέρνησης» πάει για δήμαρχος στην Αίγινα!

❱❱ Ο Παντελής Μεθενίτης, που εργάζεται για χρόνια στο φημισμένο Εν Πλω, δοκιμάζει την τύχη του στον πολιτικό στίβο

Από την
Εύα Παπαδάτου

Ενας υποψήφιος δήμαρχος έχει… σερβίρει από τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου ως τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Αλέκο Φλαμπουράρη! Πρόκειται για τον Παντελή Μεθενίτη, που φιλοδοξεί να γίνει ο νέος δημοτικός άρχοντας της Αίγινας.

Αλλωστε, η επαφή του με τους πολιτικούς και τα κοινά δεν είναι άγνωστη σε αυτόν, καθώς χρόνια τώρα συναναστρέφεται με αιρετούς που συχνάζουν στο φημισμένο εστιατόριο και καφέ μπαρ Εν Πλω, όπου εργάζεται.

Πλέον, έφτασε η ώρα για τον 43χρονο να δοκιμάσει ο ίδιος την τύχη του στον πολιτικό στίβο, να αφήσει τη θέση του «ακροατή» στην οποία βρισκόταν ως σήμερα και να εκπέμψει τα δικά του πολιτικά του μηνύματα. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του κόσμου, κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος στο νησί του Σαρωνικού με τον συνδυασμό «Αλλαγή πορείας για την Αίγινα».

Ο 43χρονος, που είναι πατέρας μιας 18χρονης, ενώ η σύντροφός του Δήμητρα διδάσκει γιόγκα στο νησί, είναι από τα μαθητικά του χρόνια ενεργό μέλος της αιγινίτικης κοινωνίας και αποτελεί την έκπληξη των δημοτικών εκλογών στο «στολίδι» του Σαρωνικού.

Ο Τσίπρας

Το παραλιακό μαγαζί όπου εργάζεται αποτελεί «πολιτικό» στέκι, καθώς ο θαμώνας έχει τη δυνατότητα να συναντήσει γνωστούς πολιτικούς, πίνοντας τον καφέ ή το ποτό του ή απολαμβάνοντας φαγητό. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα περάσει απαραιτήτως από το Εν Πλω όποτε βρεθεί στο νησί, ενώ σταθεροί θαμώνες είναι η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου και ο βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος.

Εκεί μπορεί κάποιος να συναντήσει και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, όπως τον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος μάλιστα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παντελή Μεθενίτη, τη σπουδαία ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη, τον ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη, τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, τις ηθοποιούς Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Νάντια Κοντογεώργη, τον σκηνοθέτη Φίλιππο Κουτσαφτή, τον γλύπτη Κώστα Βαρώτσο και άλλους. Μιλώντας στην «Espresso», ο κ. Μεθενίτης δήλωσε περήφανος για τα μέλη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του και για τον αγώνα που κάνει ανάμεσα στην εργασία και στις υποχρεώσεις του: «Δεσμεύομαι για αλλαγές και ανατροπές στο νησί της Αίγινας. “Αλλαγή πορείας” είναι το όνομα του συνδυασμού μου, που αποτελείται από έντιμα και “φρέσκα” ονόματα που έχουν όρεξη για δουλειά και προσφορά. Τα σκουπίδια, το νερό, ο τουρισμός, οι αθλητικές υποδομές, η αρχαία και νεότερη ιστορία του νησιού, η οικολογία, ο πολιτισμός, η φιλοζωία, τα λιμάνια, είναι θέματα που προσεγγίζω με μια διαφορετική ματιά στο πρόγραμμα του συνδυασμού και υποστηρίζω ότι με οργανωμένη δουλειά, πεισματική διεκδίκηση και συνεργασία όλων των δυνάμεων του νησιού μπορεί η Αίγινα να γίνει επιτέλους αυτό που της αξίζει».

Στόχος του 43χρονου πολλά υποσχόμενου πολιτικού είναι οι νέοι του νησιού να έχουν λόγο να μείνουν και να δημιουργήσουν στην Αίγινα, ένα νησί με επαγγελματικές ευκαιρίες και ποιότητα ζωής.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...