ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος Ξυδάκης

❱❱ Το… ξεχείλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μιλώντας για το προεκλογικό κλίμα και…… τη δυναμική του κόμματός του στις δημόσιες συγκεντρώσεις, που του θύμισαν τη μακρινή δεκαετία του ’80! Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι η μαζικότητα στις συγκεντρώσεις όπου μιλά ο Αλέξης Τσίπρας είναι τέτοια, που μόνο ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου είχε απολαύσει!

Δεν είναι χιούμορ, αλλά δήλωση του κ. Ξυδάκη, που είπε στο διαδικτυακό κανάλι One του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είναι εικόνες που έχουμε να δούμε από τη δεκαετία του ’80 με τον Ανδρέα Παπανδρέου»!

Φυσικά, καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απλώς υπερβολή, αλλά κανονική… τερατολογία, αφού εδώ και χρόνια κανείς πολιτικός αρχηγός και σχηματισμός δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις αντίστοιχες της δεκαετίας του ’80.

Ο κ. Ξυδάκης θέλησε, προφανώς, να μεταδώσει την αισιοδοξία του, αλλά πάει πολύ να συγκρίνει τις συγκεντρώσεις του κόμματός του με αυτές που είχαν γίνει επί Ανδρέα Παπανδρέου. Για τον ίδιο, μπορεί ο κόσμος να αναζητά «ελπίδα την οποία βρίσκει στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα», όμως δεν μπορεί με τίποτα να μας πείσει ότι υπάρχουν οι λαοθάλασσες που ο ίδιος βλέπει στις συγκεντρώσεις.

Μέσα στην αγωνία του να δει τον Αλέξη Τσίπρα «Ανδρέα Παπανδρέου», ο κ. Ξυδάκης έχασε το μέτρημα, αλλά και το… μέτρο!

Πάει η εποχή που βούλιαζαν πλατείες, όπως το Σύνταγμα, που η παραλία της Θεσσαλονίκης πλημμύριζε από κόσμο για να ακούσουν τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σήμερα, ακόμη και το… μισό ενός κλειστού γυμναστηρίου να γεμίσει προεκλογικά, οι ομιλητές είναι ευχαριστημένοι! Κάτι που, αν το ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, μέχρι που θα ακύρωνε την ομιλία του…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ