Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η… εκλογική «αναμέτρηση» Μπέτυς – Μαρέβας

❱❱ Η εκλογική βραδιά είχε και άλλες πρωταγωνίστριες! Τα φλας σε Δανάη Στράτου, Μαρίνα Πατούλη και στη σύζυγο του Τζιτζικώστα«Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα βρίσκεται μία γυναίκα» λέει το απόφθεγμα και φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στις συζύγους των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης των ευρωεκλογών, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις στάθηκαν διακριτικά στο πλευρό τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

f6 49

Την κρίσιμη βραδιά Μαρέβα Μητσοτάκη και Περιστέρα Μπαζιάνα είχαν το δικό τους στιλιστικό debate και η παρουσία τους δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, φορώντας ένα κλασικό μαύρο φόρεμα με κόκκινη ζώνη στη μέση, ήταν σταθερά πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την άφιξή του και την αναχώρησή του από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα συγκρατημένο χαμόγελο στήριξης προς τον Αλέξη Τσίπρα, η Μπέτυ Μπαζιάνα σε όσους σκάναραν προσεκτικά το πρόσωπό της δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό της.

f2 298

Από την άλλη, η Μαρέβα Μητσοτάκη, που παρακολούθησε κι εκείνη τη μετάδοση των αποτελεσμάτων από το «στρατηγείο» του συζύγου της στα γραφεία της Ν.Δ., δεν έκρυβε την ικανοποίησή της για τον εκλογικό θρίαμβο του κόμματος. Το μειδίαμά της την ώρα που το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στη μικρή οθόνη αποτύπωνε όλα όσα ένιωθε! 

f1 37

Στιλιστικά, πάντως, η Μαρέβα έδειχνε πιο… ετοιμοπόλεμη από την Μπέτυ, με τη μιλιτέρ διάθεσή της να είναι διάχυτη στα κομμάτια που επέλεξε να βγάλει από την ντουλάπα της για τη βραδιά των αποτελεσμάτων!
Φορώντας χακί παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρο τζάκετ, η Μαρέβα συνόδευσε τον Κυριάκο μέχρι το γραφείο του, όπου παρέμεινε μαζί του αρκετή ώρα! Ωστόσο τα βλέμματα των πιο παρατηρητικών μαγνήτισαν οι μαύρες peep toe γόβες με κορδόνι, τις οποίες συνδύασε με τη μιλιτέρ chic εμφάνισή της. 

f4 27

Και αν το στιλιστικό debate ανάμεσα στις δύο «σιδηρές» κυρίες δεν ανέδειξε νικήτρια, το σίγουρο είναι πως εν όψει των εθνικών εκλογών θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αρκετά μέχρι την τελική αναμέτρηση!
Πάντως η βραδιά είχε και άλλες πρωταγωνίστριες. Λιγότερο διακριτική ήταν η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο πλευρό του μεγάλου νικητή του πρώτου γύρου της αναμέτρησης για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς επέλεξε λευκό δαντελωτό κοστούμι και κατακόκκινο κραγιόν. Η εντυπωσιακή Μαρίνα φρόντισε να μη μείνει λεπτό… εκτός κάδρου στις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη!

21172346

Στο πλευρό του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη, τόσο στο εκλογικό κέντρο όπου πήγαν μαζί για να ψηφίσουν όσο και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ήταν η Δανάη Στράτου. Απλή και όμορφη, αντάλλαξε τρυφερά βλέμματα με τον ιδρυτή του ΜέΡΑ25 – άλλωστε δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Αλλά και η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, η Ελεάννα Βλάχου, εκθαμβωτική και ντυμένη στα κόκκινα, έκλεψε τα φλας δίπλα στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

f5

Κάλπασαν στην τηλεθέαση Σκάι και ΑΝΤ1

Ο Σκάι και ο ΑΝΤ1 αναδείχτηκαν νικητές της βραδιάς των εκλογών, κερδίζοντας την προτίμηση των τηλεθεατών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, ο Σκάι πέρασε μπροστά με ποσοστό 23,4% στο σύνολο κοινού από την έναρξη της εκλογικής βραδιάς στις 17.50. Ακολούθησαν ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 17,3%, ο Alpha με 11,8%, το Open με 7,3% και το Star με 5,5%. 

Ωστόσο, ο σταθμός του Αμαρουσίου, έστω και με οριακή διαφορά, μικρότερη από μία ποσοστιαία μονάδα, ξεπέρασε τον σταθμό του Φαλήρου στο δυναμικό κοινό. Ο εκλογικός μαραθώνιος του καναλιού κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 19,4% στη ζώνη μετάδοσής του, τερματίζοντας πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...