ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θεόδωρος Φορτσάκης

❱❱ Ακόμα και οι τηλεφωνικές… συσκευές αγανάκτησαν από τον βομβαρδισμό SMS που δέχτηκαν από τον υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών Θεόδωρο Φορτσάκη…… αφού ελάχιστοι ήταν οι κάτοχοι κινητού που δεν έλαβαν την παρότρυνσή του να τον «σταυρώσουν»!

«Θεόδωρος Φορτσάκης. Τέως πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών, υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Αθηνών. Με εμπειρία και τόλμη. Ζητώ τη στήριξή σας. Ζητώ έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας» ανέφερε το μήνυμα που έφτασε στα κινητά, ανεξαρτήτως της περιφέρειας στην οποία ψηφίζει ο κάτοχος του αριθμού.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ενοχλήθηκαν από την αδιακρισία του υποψήφιου βουλευτή, καθώς δεν είχαν δώσει την έγκρισή τους για να λαμβάνουν μηνύματα τέτοιου περιεχομένου. Μετά το «κράξιμο» που έπεσε, ο κ. Φορτσάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί το σφάλμα του:

«To SMS που εστάλη το πρωί της Παρασκευής ήταν λάθος. Το έστειλα σε ανθρώπους που δεν έπρεπε να το έχω στείλει, καθώς δεν είχα ζητήσει την άδειά τους. Τους ζητώ συγγνώμη και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν πρόκειται να τους ενοχλήσω ξανά. Με τη φασαρία των εκλογών ανακατεύτηκαν τα συγκεκριμένα τηλέφωνα. Τα είχα πάρει από φίλους μου και ήταν ανακατεμένα. Δυστυχώς μπήκαν στην αποστολή κατά λάθος. Ζήτησα συγγνώμη και δεν θα επαναληφθεί» δήλωσε ο τέως πρύτανης.

Ωστόσο, παραμένει το ερώτημα πώς βρέθηκαν στην κατοχή του κ. Φορτσάκη τηλεφωνικοί αριθμοί ανθρώπων που δεν έχουν την παραμικρή σχέση μαζί του -αλλά ούτε και με την Α΄ Αθηνών!- και τι σημαίνει «τα είχα πάρει από φίλους». Παρέλειψε όμως ο κ. Φορτσάκης να μας πει αν αυτό που έκανε συνιστά παραβίαση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού GDPR «περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων»…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ