Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο «κατοστάρης» Βελόπουλος και η «μάχη» των γραφείων!

❱❱ Ολα όσα έγιναν στη Βουλή λίγο πριν από την Ολομέλεια και ο… χαμός για τα έδρανα

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Μάχη έδιναν χθες οι αρχηγοί των παλαιών αλλά και των νεοεισερχόμενων κομμάτων στη Βουλή προκειμένου να εξασφαλιστούν τόσο οι θέσεις τους στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου όσο και τα γραφεία τους.

Με βάση τη σύνθεση που θα δούμε σήμερα κατά την πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση και την ορκωμοσία της νέας Βουλής, η Ν.Δ. θα καταλάβει ολόκληρη τη δεξιά πτέρυγα και τα έδρανα της Χρυσής Αυγής.

Πίσω της στο… βάθος θα κάθεται η Ελληνική Λύση και δίπλα της ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη Φώφη Γεννηματά να αναζητεί μπροστινή θέση στη διάταξη της Βουλής, αφού η αρχική τοποθέτησή της ήταν πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

gennimata 0

Από την άλλη, όλοι οι καινούργιοι επιδόθηκαν χθες σε αγώνα για να «καπαρώσουν» τα γραφεία τα οποία συνήθως αποκαλούμε «μαγαζιά γωνία».

Τυχερός στάθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έτρεξε πιο γρήγορα από τους άλλους (ούτε κατοστάρι να έκανε) και πήρε τα γραφεία που είχε ο Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή, που τα διεκδικούσαν η Φώφη Γεννηματά, ο τέως πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και άλλοι «μνηστήρες».

velopoylos

Στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη μετακόμισε ο Αλέξης Τσίπρας, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλέον, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα πάρει τα γραφεία που είχε στην προηγούμενη Βουλή το Ποτάμι.

«Πόρτες για τον χειμώνα», δηλαδή, πιάνουν τα κόμματα.

varoyfakis

Δαντελωτή Μαρίνα 

patoylis patoylena

Οπου γάμος και χαρά, η… Μαρίνα πρώτη.

Χθες έριξε αυλαία το φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου με μια μεγάλη συναυλία των Onirama και του Μύρωνα Στρατή, και η Μαρίνα Πατούλη, η λαμπερή σύζυγος του περιφερειάρχη, ήταν εκεί.

Φορώντας λευκή δαντέλα, στάθηκε και πάλι στο πλευρό του Γιώργου, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για να χαιρετήσει τον κόσμο.

Δήλωσαν, μάλιστα, και οι δύο με ένα στόμα ότι το μαρουσιώτικο φεστιβάλ θα συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης πολιτισμού και αναψυχής στα βόρεια, παρά την αλλαγή ρόλων και σκυτάλης στον δήμο.

Ο Τσίπρας θυμήθηκε τον επαναστάτη Αλέξη

tsipras 12

Ο παλιός γνωστός Αλέξης Τσίπρας, με τα απλά μπλουζάκια του, εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Ο τέως πρωθυπουργός πρώτα έβαλε στην… τσέπη το 31,53%, το οποίο πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και θέτει, όπως ο ίδιος είπε, «τις βάσεις για τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου για μαχητική προγραμματική και κοινωνική αντιπολίτευση», κι ύστερα φόρεσε το μπορντό πόλο μπλουζάκι του, για να θυμίσει στους συντρόφους του την αριστερή καταγωγή τους.

Το ίδιο χρώμα επέλεξαν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν μέρος στο συντονιστικό όργανο, μεταξύ των οποίων, και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Και τούτο γιατί, ως γνωστόν, η γυναίκα του Καίσαρα και είναι και φαίνεται…

ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κόκκινη απόχρωση, δηλαδή δεν γίνεται.

Τα «καρφιά» του Αρη

aroykos

Σφάζει με το… γάντι ο πρώην τη νυν! Σύμφωνο βρίσκει τον πρώην υπουργό Παιδείας Αρη Σπηλιωτόπουλο το γενικό πλαίσιο των αλλαγών που προετοιμάζει η Νίκη Κεραμέως, αλλά διαφωνεί με τα επιμέρους.

«Οσα σκέφτεται η κυρία Κεραμέως για τις αλλαγές στα ΑΕΙ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Απλά, ως πρώην υπουργός Παιδείας, θα πρότεινα να ξαναδεί την απόφαση για τη Νομική Πατρών, γιατί αυτό είναι πάγιο, δίκαιο και απαραίτητο βήμα για την ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σχολών νοτίου Ελλάδος» λέει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος (φωτό), που διαφωνεί και με την έναρξη των μαθημάτων στις 08.15, λέγοντας ότι πρέπει να δει τι γίνεται στο εξωτερικό, αλλά και ποιες είναι οι ψυχοσωματικές ανάγκες των παιδιών σήμερα.

«Συριζίζει» αρκετά όμως ο Αρης, αν και ο ίδιος το αρνείται…

offer

 

{{-PCOUNT-}}33{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...