Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

«Ολυμπίτισσα» η Νατάσα!

❱❱ Στην Κάρπαθο ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του! Ποια χωριά επισκέφθηκαν

Κάρπαθο διάλεξε για τις διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Και είναι η πρώτη φορά που χάρηκαν εκείνος και η σύζυγός του Νατάσα μαζί με την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, την άγρια κι ανέγγιχτη ομορφιά αυτού του νησιού.

Τα χωριά Μενετές, Σπόα και Ολυμπος ήταν εκείνα που τράβηξαν την προσοχή του πρώην πρωθυπουργού, ενώ η Ολυμπος, η φυσική αυτή «αετοφωλιά» που στέκεται αιώνες πάνω στα ψηλά βράχια, ενθουσίασε τη Νατάσα Παζαΐτη.

Και δικαίως, αφού η Ολυμπος είναι ένα πραγματικό αξιοθέατο, ένας μεσαιωνικός οικισμός του 9ου αιώνα, που… διδάσκει και μόδα. Βλέπετε, οι περίφημες ολυμπίτικες φορεσιές δεν περνούν απαρατήρητες από καμιά γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έκανε βόλτα στα παραδοσιακά μαγαζάκια του χωριού και θαύμασε υφάσματα και ρούχα. Σεβόμενη τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Ολύμπου, διάλεξε παραδοσιακό στιλ για την εμφάνισή της και έγινε σχεδόν… Ολυμπίτισσα.

Φόρεσε ένα υπέροχο κεντητό φόρεμα, που έδενε ακριβώς με τον χώρο. Αλλωστε, η Κάρπαθος εμπνέει τη μόδα με τα ιδιαίτερα κομμάτια της παράδοσης του νησιού, έτσι ακριβώς όπως ενέπνευσε και τη Νατάσα.

6560 kostas karamanlis natasa pazaiti 23072012

Μεγαλείο ψυχής

img 1835

Ο κόουτς πήγε στο υπουργείο. Μετά την ανακοίνωσή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο Ντέιβιντ Μπλατ συναντήθηκε με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού συγκίνησε τον κόσμο μιλώντας ανοιχτά για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, από την οποία πάσχει, και ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε να τον δει για να μάθει περισσότερα για την περιπέτεια που ζει.

«Τον καλέσαμε για να τον συγχαρούμε και να τον ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για το μεγαλείο και τη γενναιοδωρία ψυχής που είχε να βγει δημοσίως και να μιλήσει για το θέμα της υγείας του, εμπνέοντας νέα παιδιά στη χώρα μας και ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν παρόμοια προβλήματα, δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο» είπε ο υπουργός που -ως γνωστόν- υπήρξε και ο ίδιος αθλητής του μπάσκετ.

Φαν της Πάολας

Ασ’ τους να λένε… αρνητικά για την Πάολα! Ο Παύλος Χρηστίδης (φωτό) είναι φαν της και την απόλαυσε στη Φλώρινα, στις Γιορτές των Πρεσπών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. βρέθηκε στα Πρέσπεια και πριν από τη συναυλία που δόθηκε συνομίλησε με την Πάολα αλλά και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή των εκδηλώσεων Γιώργο Λιάνη.

Στη συνέχεια ο Χρηστίδης συνεχάρη την τραγουδίστρια για τις ερμηνείες της και στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη. Πάολα και ξερό ψωμί, δηλαδή.

Οι (νέοι) δήμαρχοι ορκίζονται

fef

Εβδομάδα ορκωμοσιών είναι αυτή που μόλις μπήκε, καθώς οι δήμαρχοι ο ένας μετά τον άλλον ορκίζονται και ετοιμάζονται να αναλάβουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη ορκίζονται ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο Περιστέρι και ο Γιάννης Βούρος στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ την Παρασκευή ορκίζεται και ο Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα.

Μάλιστα, χθες Κυριακή τον δρόμο άνοιξε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, του οποίου η τελετή ορκωμοσίας έγινε σε ανοιχτή εκδήλωση στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...