Άσπρες μέρες με τη μαύρη Υπερσελήνη!

❱❱ Το σημερινό αστρολογικό φαινόμενο φέρνει χαμόγελα
❱❱ Η δεύτερη εμφάνιση νέου φεγγαριού μέσα στον ίδιο μήνα

Μπορεί η σημερινή νέα Σελήνη στην παγκόσμια ορολογία της αστρολογίας να καταγράφεται ως black supermoon (μαύρη Υπερσελήνη), ωστόσο μόνο μαύρο κι άραχλο δεν προβλέπεται το επόμενο διάστημα για τη χώρα μας, μια και τα άστρα «συνωμοτούν» και βάζουν τη χώρα μας σε νέα τροχιά εξέλιξης και προόδου!

Ο όρος «μαύρη Σελήνη» αποδίδεται στο φαινόμενο, εξαιτίας της δεύτερης εμφάνισης νέου φεγγαριού μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα, με το πρώτο να έχει σημειωθεί την 1η Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα.

Όπως εξηγεί στην «Espresso» η αστρολόγος Μαίρη Μακρογαμβράκη, η σημερινή νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει άμεσα την πολιτική και την κοινωνική ζωή του τόπου, καθώς υπό τη σκιά της πραγματοποιούνται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου του 1830, ημέρα που υπογράφτηκε στο Λονδίνο το πρωτόκολλο ανεξαρτησίας της χώρας, το οποίο σήμανε και την αρχή του ελεύθερου πολιτικού βίου του έθνους, η νέα Σελήνη κάτι πρεσβεύει και κάτι ζητάει. Θα το μάθουμε σύντομα, στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου κάτω από τη σκιά της θα έχουμε τα εγκαίνια της ΔΕΘ και τις εξαγγελίες, ως είθισται, κάθε πρωθυπουργού για το επόμενο δωδεκάμηνο. Τα θέματα της ατζέντας θα αφορούν εργασιακά, εκπαίδευση και υγεία πρωτίστως, με αλλαγές που στόχο θα έχουν να σπάσουν τις παλιές δομές. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε και προσφορά βοήθειας σε νέους φοιτητές, είτε επιδοματικά είτε με τη μορφή οικονομικών ελαφρύνσεων. Τα άστρα σηματοδοτούν μια ευνοϊκή περίοδο για πρόοδο και επέκταση για τη χώρα».

Όπως εξηγεί η αστρολόγος, στην προσπάθειά της η Σελήνη να πλημμυρίσει με φως, ο ελληνικός λαός θα γεμίσει προσδοκίες για το μέλλον του τόπου, οι οποίες υπό προϋποθέσεις μπορούν να ευοδωθούν.

Σε τροχιά ανάπτυξης

«Ο λαός στο άμεσο μέλλον θα αρχίσει να κινητοποιείται και θα περάσει στο επιχειρείν, ελπίζοντας μέσα από καινούργια ανοίγματα και ξεκινήματα το καλύτερο. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης, μέσα από πειραματισμούς μεν, που όμως θα καταφέρουν να αλλάξουν τελικά σε σημαντικό ποσοστό την εικόνα και το στάτους της. Φαίνεται ότι το πετυχαίνει, γιατί οι σύμμαχοι θα είναι πλέον πιο δεκτικοί στη χορήγηση βοήθειας, ενώ η Τουρκία αποστασιοποιείται, τουλάχιστον προς το παρόν, από οποιεσδήποτε διεκδικήσεις της».

Ως μελανό σημείο των καιρών, σύμφωνα με την αστρολόγο Μαίρη Μακρογαμβράκη, καταγράφονται οικονομικά και θρησκευτικά σκάνδαλα, τα οποία τώρα ζητούν λύσεις.

«Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις θα μας απασχολήσουν άμεσα, ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο, με πιθανή την αναβίωση παλαιότερων τέτοιων θεμάτων. Στο στόχαστρο επίσης των πλανητικών ενεργειών μπαίνουν και αποκαλύψεις που σχετίζονται με τα παραδικαστικά κυκλώματα.
Αλλωστε, είναι γνωστό πως διανύουμε μια εποχή όπου συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που εξελίσσονταν πίσω από την πλάτη μας και δεν είχαμε αντιληφθεί ως χώρα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ