Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

«Ροζ κουφέτο» η ηλιοκαμένη Μαρίνα Πατούλη

❱❱ Εντυπωσιακή εμφάνιση στην ορκωμοσία της με δωδεκάποντες γόβες και μαλλί μπούκλα!

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

f2 21542038

«Ροζ κουφετάκι» η Μαρίνα Πατούλη στην ορκωμοσία της. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου ορκίστηκε φυσικά μαζί με τον νέο δήμαρχο της πόλης τους, τον Θόδωρο Αμπατζόγλου, φορώντας το αγαπημένο της ροζ.

Μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι λοιπόν, δηλαδή ένα κομψότατο φόρεμα που αναδείκνυε τις ωραίες γραμμές της, η Μαρίνα έδωσε τον καθιερωμένο της όρκο. Η τουαλέτα της άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώμο, κι έτσι ήταν εμφανές το καλοκαιρινό μαύρισμα.

Η κυρία Πατούλη συνδύασε το look της με λευκές δωδεκάποντες γόβες και μαλλί μπούκλα.

«Αναλαμβάνω τα νέα καθήκοντά μου με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη που με τίμησε με την ψήφο του, και με γνώμονα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη τους» δήλωσε αμέσως μετά τη ορκωμοσία, της ευχόμενη μάλιστα «καλή επιτυχία» στον Θόδωρο Αμπατζόγλου.

Η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου.

Όσο για τον απερχόμενο δήμαρχο και σύζυγό της Γιώργο Πατούλη; Ηταν εκεί και καμάρωνε τη «ροζ οπτασία» του να υπογράφει το κείμενο της ανάληψης των καθηκόντων της, περήφανος για κείνη.

Ωραίο ζευγάρι τελικά, ό,τι και να λένε οι… εχθροί τους.

Λατρεία του κόσμου για τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο

4883868

Ορκίστηκε χθες στον πιο πρωταγωνιστικό ρόλο της ζωής του ο σπουδαίος ηθοποιός και πλέον δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Κομψότατος μέσα στο γκρι κοστούμι του, υποσχέθηκε να τηρεί πιστά τα καθήκοντά του απέναντι στους δημότες. Είναι τόσο αγαπητός ο νέος δήμαρχος, που πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ανοιχτό θέατρο του ΠΠΙΕΔ (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ιδρυμα Ελληνισμού Διασποράς «Ανδρέας Παπανδρέου») για να τον δει να ορκίζεται.

Να σημειωθεί ότι την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ενώ ο νέος δήμαρχος της πόλης ιεράρχησε τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής του για την ερχόμενη τετραετία (2019-2023), δίνοντας παράλληλα έμφαση στις συνεργασίες που απαιτούνται, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που οραματίζεται κάθε δημότης της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Κοντά του βρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, όπως και πολλοί φίλοι του. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και εμείς.

4883856

Χρηστίδου: «Πελατάκια ψάχνει η Κεραμέως»

kerameos

 «Πελατάκια» για τα κολέγια ψάχνει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, η οποία μπήκε με… τσαμπουκά στη Βουλή και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Η Χρηστίδου «τα χώνει» στην υπουργό για τη μελλοντική θέσπιση βάσης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«…Με βάση τα χθεσινά δημοσιεύματα σχετικά με τις βάσεις, εάν φέτος ίσχυε η βάση του 10 θα υπήρχε μείωση των εισακτέων κατά περίπου 30%. Αν τα θέματα ήταν πιο δύσκολα, αν οι σχολές είχαν τη δυνατότητα να βάζουν επιπλέον δική τους βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μείωση 50%! Και όσοι μένουν απέξω; Μα, θα είναι η τέλεια πελατεία για όλα τα κολέγια-παραρτήματα που εντός ή εκτός της χώρας σε δέχονται ανεξαρτήτως βάσης, αλλά αναλόγως του πορτοφολιού σου».

hristidoy

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...