Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Οκτώ λέξεις» της Γκερέκου στη νέα σειρά του Γεωργίου

❱❱ Η ευχή που έδωσε η πρόεδρος του ΕΟΤ στον φίλο της σκηνοθέτη

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Καλή επιτυχία, θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί»: Με αυτές τις οκτώ λέξεις ευχήθηκε για την πρεμιέρα της ομώνυμης σειράς η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου στον φίλο της, σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου.

Η πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του οργανισμού, μάλιστα, προτρέπει τους Κερκυραίους συμπατριώτες της να σπεύσουν να δουν την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς σε γιγαντοοθόνες στην πλατεία Δημαρχείου της Κέρκυρας, όπου το βράδυ της Κυριακής θα βρίσκονται και οι πρωταγωνιστές.

Και η ίδια, στη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν ήταν εν εξελίξει τα γυρίσματα, πέτυχε στην Κέρκυρα το τηλεοπτικό συνεργείο και φωτογραφήθηκε με τον επικεφαλής του, τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο πρωταγωνιστής του σίριαλ, άλλωστε, ζει στην Κέρκυρα, όπου εξελίσσεται το story. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί ήταν και η κόρη της, η 18χρονη Μαρία Βοσκοπούλου. Μάλιστα, η όμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου είναι «φαν» των τηλεοπτικών σειρών του Ανδρέα Γεωργίου.

Οι «Οκτώ λέξεις» είναι ένα νέο μεγάλο στοίχημα για τον σκηνοθέτη, και το να έχεις και τη θετική διάθεση της προέδρου του ΕΟΤ, που υπήρξε σπουδαία ηθοποιός, είναι ένα αβαντάζ.

Η κούκλα εγγονή της Φάνης Πάλλη – Πετραλιά

fani me eggoni thaleia

Από τα συνολικά 11 εγγόνια που έχει η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, η πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. ξεχωρίζει η Θάλεια, κι αυτό γιατί έχει απεριόριστο θαυμασμό για τη γιαγιά της.

Η Θάλεια, κόρη της Ντόρας Πάλλη, που ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές στον Νότιο Τομέα, είχε προχθές τη γιορτή της. Πήγε, λοιπόν, στην πρώην υπουργό και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Η Φάνη καμάρωνε περήφανη για την κούκλα εγγονή, που φέτος θα πάει στη Γ΄ Λυκείου και θέλει να γίνει σαν τη γιαγιά της.

«Η Θάλεια είναι η μεγαλύτερη φαν της γιαγιάς της. Νιώθει περήφανη όταν στο σχολείο οι φίλοι της τη ρωτούν για τη γιαγιά» εξομολογείται η μητέρα της Ντόρα Πάλλη.

Η Φάνη έχει 10 εγγόνια, με τα οποία ασχολείται αρκετά μετά το «αντίο» της στην ενεργό πολιτική: τρία από τον γιο της τον Ιάκωβο -την Ελενα, τη Φάνη και τον Νίκο-, τέσσερα από την Αλεξάνδρα -τον Μίλτο, τον Νικόλα και τα δίδυμα Αλεξία και Φίλιππο-, και τρία από την Ελενα – την Αναστασία, τη Δανάη και τη Φάνη.

Η γιαγιά λοιπόν και παλαιά πολιτικός έφτιαξε γλυκό για τη γιορτή της Θάλειας και έδωσε τις πρώτες συμβουλές για τη σχολική της χρονιά, που είναι καθοριστική για το μέλλον της.

me tis alles eggones sta genetlia tis thaleias

Ο Λεβέντης αποκάλυψε το μυστικό του γάμου του

Το μυστικό του «καλού γάμου» αποκάλυψε στη στήλη ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, τον οποίο συναντήσαμε σε έξοδό του με την επί πολλά έτη σύζυγό του Νατάσα.

«Η σιωπή της είναι το μυστικό» εξομολογήθηκε ο πρόεδρος, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει πως «ο πρόεδρος στο σπίτι απολαμβάνει την ηρεμία του και τη σιωπή μου».

Ο κ. Λεβέντης, στον οποίο η γυναίκα του δεν γκρίνιαξε ποτέ, λέει επίσης πως η ίδια, όταν και όπου μπορεί, ακολουθεί! Οσο για το αν την αγαπάει πολύ, η απάντησή του στην ερώτησή μας ήταν αφοπλιστική.

«Λίγο ή πολύ, τώρα πια είναι αργά να το μετρήσεις. Περάσαμε καλά, αν και είχαμε και δύσκολες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, και οι δυο τους, πλάι πλάι, συνέχισαν να περπατούν στον δρόμο όπου τους συναντήσαμε.

offer

 

 

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...