Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο «μυστικός δείπνος» της Μαρέβας με ισχυρές κυρίες του Θερμαϊκού

❱❱ Τραπέζι στη Θεσσαλονίκηστη σύζυγο του πρωθυπουργού! Σε διπλανό τραπέζι, η Μπαλατσινού

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ισχυρές κυρίες του επιχειρείν -αλλά κυρίως της ιατρικής- της Θεσσαλονίκης έκαναν τραπέζι στη Μαρέβα Μητσοτάκη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο ρεστοράν του Βυζαντινού Μουσείου, στο περίφημο Β, σημείο αναφοράς της σικ πλευράς της πόλης.

Η πρόσκληση για τον «μυστικό δείπνο» στις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλάι της συζύγου του πρωθυπουργού ήρθε εκ μέρους της οργάνωσης «Women act», της οποίας ηγείτε γνωστή γιατρός της πόλης, κεντροδεξιών πεποιθήσεων, γόνος μίας εκ των καλύτερων οικογενειών της Θεσσαλονίκης, που συχνά πυκνά διοργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις.

Και επειδή η ίδια είναι γιατρός, το τραπέζι μπορεί να πει κανείς ότι ήταν κυρίως «ιατροκρατούμενο»! Η πρόσκληση αφορούσε γυναίκες, όμως ξαφνικά μπροστά τους βρέθηκε και ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, υποβάλλοντας τα σέβη του προς την πρώτη κυρία και τραβώντας φυσικά την προσοχή και των υπολοίπων, στον κήπο του Βυζαντινού που γνώρισε πιένες.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μονοπώλησε το ενδιαφέρον, μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού, τη σύζυγο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Κάθονταν σε διπλανά τραπέζια και αντάλλασσαν επισκέψεις…

Μαζί τους, η Γιώτα Μαντανίκα, σύζυγος του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρου Καράογλου, η παιδίατρος – νεογνολόγος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Κολονίας Ελπίδα Χοχλιούρου, η επιχειρηματίας με τα περίφημα ομώνυμα χαλιά Μάρθα Γραμμενίδου, η οδοντίατρος Μαρία Χατζάκη, η γιατρός-φυσικοθεραπεύτρια Βάσω Καμπά – Κούτρα, η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα (πρώτο βιολί στην ΕΤ3 τώρα) και άλλες.

Από τον κομματικό μηχανισμό της Πειραιώς παρούσα ήταν η ανιψιά του Γεωργίου Ράλλη, Μαίη Ζαννή, καθώς και μία κυρία επί των δημοσίων σχέσεων. Αρχικά η πρόσκληση ήταν για περιορισμένο αριθμό γυναικών, αλλά, όταν διέρρευσε το γεγονός, η λίστα μεγάλωσε για να μη μείνει καμιά κυρία δυσαρεστημένη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν χαρούμενη, απλή και σε εξαιρετική διάθεση. Ηταν λιτά ντυμένη, φορώντας μία ακόμη από τις αγαπημένες της κυπαρισσί παντελόνες της και μαύρο πουκάμισο.

Ανέφερε στις συνομιλήτριές της άγνωστα βιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του πατέρα της. Μίλησε ακόμα για τις ρίζες που έχει η οικογένειά της σε χώρες της Ευρώπης.

Φυσικά, όπου υπάρχουν γυναίκες, γίνεται και η σχετική ανάλυση των κοινωνικών συμβάντων, κοινώς το λεγόμενο «κους κους».

Συζητήθηκε λοιπόν ότι έρχεται διαζύγιο-βόμβα στην Αθήνα μέσα στον Σεπτέμβριο, ζεύγους που έχει γράψει χιλιόμετρα μαζί από τη δεκαετία του 1990, για το οποίο υπήρξαν φήμες, αλλά ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν, καθώς και πρόσφατο πρωτοσέλιδο της «Espresso» για τον έρωτα σιτεμένης, πλην δυναμικής παρουσιάστριας με δοκιμαζόμενο οικονομικά σχεδιαστή μόδας.

Και η βραδιά κύλησε όμορφα, με ωραία πιάτα και πολλές selfies.

f2 376

Γιορτή γουρουνοπούλας με Εφη Θώδη στο τσακίρ κέφι

f6 63

Επανεμφάνιση της Εφης Θώδη στη Γιορτή Γουρουνοπούλας του Συλλόγου Πελοποννησίων των Αγίων Αναργύρων, που έγινε παρουσία του νέου δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρου Τσίρμπα και της συζύγου του Βαλάντιας.

Ο 34χρονος είναι ένας από τους νεότερους ηλικιακά νεοεκλεγέντες δημάρχους της χώρας. Μάλιστα, η σύζυγός του, η όμορφη Βαλάντια, είναι οκτώ μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Τόσο ο δήμαρχος, λοιπόν, όσο και οι συνδημότες του απόλαυσαν το Σάββατο το βράδυ τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και το βιολί του, αλλά και την Εφη Θώδη, που εμφανίστηκε χαρούμενη στο πάλκο της γιορτής.

Μόνο που, επειδή η Θώδη βγήκε αργά, όπως άλλωστε όλοι οι… σταρ, ο Σταύρος και η έγκυος Βαλάντια την απόλαυσαν ελάχιστα. Πάντως, η Εφη αποθεώθηκε από το κοινό του πανηγυριού.

f7 36

Τζάμπολ με τον πρέσβη 

4887663

Ένα παράδοξο σχήμα έβλεπε τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας προχθές στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Η Εθνική μπάσκετ έπαιζε με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, κι έτσι ο -πανταχού παρών στη φετινή ΔΕΘ- Αμερικανός πρέσβης Πάιατ κάθισε να δει τον αγώνα με τους υπουργούς Βασίλη Κικίλια, Κώστα Σκρέκα, Χάρη Θεοχάρη και Δόμνα Μιχαηλίδου. Η Εθνική μπάσκετ, τελικά, ενώνει!

Ο Μεγαλομύστακας «συνελήφθη» γαμπρός από την όμορφη Έλενα

f3 292

Παντρεύτηκε την Κυριακή στο χωριό του, έξω από τις Σέρρες, ο πρώην βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων Αναστάσης Μεγαλομύστακας.

Ο Αναστάσης, που εγκατέλειψε την πολιτική πριν από τις εκλογές, ακολούθησε το παράδειγμα της βουλευτού της Ν.Δ. Ελενας Ράπτη αλλά και του πρώην βουλευτή και ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη, που παντρεύτηκαν τους φρουρούς τους…

Ο Αναστάσης γνώρισε την αστυνομικό της Βουλής, την ωραία Ελενα, ως βουλευτής, έγινε το κορίτσι του πριν από τρία χρόνια και προχθές παντρεύτηκαν στον Αγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών.

Μάλιστα, ο Αναστάσης έκανε αυτό που κάποτε αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην «Espresso», πήγε το κορίτσι του στην εκκλησία με άμαξα και άλογα, μια και ο ίδιος είναι πρωταθλητής ιππέας.

«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη, ξανθιά, με καστανά μάτια. Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ενιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας» μας έλεγε λίγο καιρό πριν ο πρώην βουλευτής.

Στον γάμο από το… πρώην κόμμα του βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού Γιάννης Σαρίδης. «Βίον ανθόσπαρτον», Αναστάση και Έλενα.

f4 204

f5 108

offer

{{-PCOUNT-}}37{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...