Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στα… γαλάζια

❱❱ Το συγκρότημα θα δώσει συναυλία το Σάββατο στο Metropolitan Expo, όπου θα διεξάγεται το συνέδριο της Ν.Δ.Με συναυλία των Onirama, το Σάββατο το βράδυ θα γιορτάσει η Νέα Δημοκρατία το συνέδριο που ξεκινά την Παρασκευή στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντωνίου, που πρόσφατα πήρε το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη με απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου.

Αλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί πρόσφατα την Κιβωτό μαζί με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, που διεκδικεί την προεδρία της Κομισιόν. Στο 12ο Συνέδριο της Ν.Δ. θα υπάρχουν ακόμη και ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με φορτιστές, για να ενημερωθούν οι σύνεδροι για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις μεταφορές που συνδέονται με την προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, θα διεξαχθούν σεμινάρια που αφορούν την επικοινωνία, τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με θέματα όπως το οξύ κοινωνικό πρόβλημα του bullying, στο οποίο δεν είχε δοθεί η απαραίτητη προσοχή και περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ως θέμα συζήτησης σε συνέδριο πολιτικού κόμματος, το brain drain και η ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι που ζουν στην Ελλάδα θα έχουν ευκαιρίες και εκείνοι που έχουν ήδη φύγει θα ξανασκεφτούν στο μέλλον να επιστρέψουν, καθώς και τις ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας.

Οσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα που λειτουργούν συμπληρωματικά στις παραπάνω δράσεις και περιλαμβάνουν την έκθεση γελοιογραφίας «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο», την οργάνωση Win Cancer που συνδράμει συνανθρώπους μας στη μάχη κατά του καρκίνου και ίδρυσε ο Δημήτρης Σιάχος, ο οποίος στάθηκε ως το τέλος της ζωής του αρωγός σε άλλους ασθενείς, αλλά και προσομοιωτές συγκρούσεων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», με στόχο να γίνει αντιληπτή η σημασία που έχει η ασφαλής οδήγηση.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....