Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Ανέμελη εξόρμηση

❱❱ Το αταίριαστο μπουφάν του Τσίπρα στο Αθαμάνιο και η «τσεμπεράτη» Ολγα ΓεροβασίληAπο τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ενώ οι αναλυτές, ελλείψει θεμάτων, κάνουν σενάρια περί εκλογών, περί της φυγής του Καμμένου από την κυβέρνηση, περί Σκοπιανού και άλλων, ο Αλέξης χαίρεται τη «Σοφία»! 

tsipras2

Με μπότες χιονιού κι αταίριαστο ραφ-μπλε μπουφάν, ο πρωθυπουργός ποζάρει στο χιονισμένο Αθαμάνιο, τη στιγμή που ο χιονιάς «Σοφία» επελαύνει παντού. Μαζί του, με «look τσεμπέρι», η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, που, ως βουλευτής Ιωαννίνων, αλλά και «η επί της προστασίας του νούμερο ένα πολίτη της χώρας», συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα στη χειμωνιάτικη εκδρομή του.

tsipras3

Αληθινά ειδυλλιακές στιγμές που απολαμβάνει η συριζαίικη παρέα, μακριά από σκοτούρες. Αλλωστε τώρα ολοκληρώνει τη θητεία της η κυβέρνηση, ανεξαρτήτως των εξελίξεων, οπότε και μόνο αυτό συνιστά επιτυχία για τον πρωθυπουργό. Γιατί λοιπόν να μην παίξει και λίγο στο χιόνι;
Κι όπως έγραψε κάποτε ο Τάκης Μουσαφίρης για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Ταξίδευες, γινόσουν νύχτα λίγο λίγο / Σου έλεγα “Χανόμαστε, χανόμαστε, δεν το καταλαβαίνεις;” / Κι εσύ μου έλεγες “Καλά, καλά” / Γιατί εσύ δεν ήσουν άνθρωπος / γιατί εσύ ήσουν χιονάνθρωπος»!

Φουλ της… βασιλόπιτας

vozempergk

❱❱Αρχισαν να κόβονται οι βασιλόπιτες σωρηδόν. Σήμερα το βράδυ ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου καλεί φίλους και ψηφοφόρους στην Παιανία, στο πάρτι που θα κάνει για τη γιορτή του. Φυσικά θα κοπεί και η βασιλόπιτα. Από την άλλη, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο γραφείο της στην Αθήνα. Το ίδιο έκανε και η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο σπίτι της. Μάζεψε φίλες και φίλους, και πλάι στο τζάκι έκοψαν την αχνισμένη βασιλόπιτα, ευχόμενοι «νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» στις εκλογές…

vasilopita

Αποθεραπεία διαρκείας για τον Γιώργο Κασαπίδη

❱❱Δυόμισι μήνες αποθεραπεία θα χρειαστεί να κάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος έκοψε τον αχίλλειο τένοντα, σε αγώνα βόλεϊ, πριν από την Πρωτοχρονιά. «Εκανα επέμβαση και πήγε καλά, αλλά θα χρειαστεί να κάνω φυσιοθεραπείες για δυόμισι μήνες. Χρειάζεται πολλή προσοχή, είπαν οι γιατροί, και δυστυχώς οι μετακινήσεις εκτός σπιτιού θα περιοριστούν στις εντελώς απαραίτητες» λέει στην «Espresso» ο βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης, που περνά αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. Σιδερένιος να ευχηθούμε.

(!)

1

Τα Χριστούγεννα έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου στο Μέτσοβο και την Πρωτοχρονιά στην Αράχoβα. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης -περί ου ο λόγος- είναι σκιέρ και μάλιστα δεινός (σε αυτό δεν μπορεί να τον ξεπεράσει ο Τσίπρας, παρά τα χιονοδρομικά μποτάκια του), κι ως εκ τούτου στο κοσμικό θέρετρο του Παρνασσού ήταν αδύνατον να μην τον πετύχει ο φακός των παπαράτσι του «Hello!».

foto pigi hello

Ο Κυριάκος και η μικρή του κόρη Δάφνη κατέβαιναν τις χιονισμένες πίστες με σλάλομ λες και έπαιρναν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...