ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αδωνις Γεωργιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αδωνις Γεωργιάδης

❱❱ Οτι ο αντιπρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης θα εμφανιζόταν ως ο υμνητής της «Αλλαγής» δεν το φανταζόταν ούτε ο πιο ευφάνταστος πολιτικός αναλυτής.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης όμως όχι μόνο ξέχασε την εποχή των λεγόμενων «πρασινοφρουρών» που κατακεραυνώνονταν διαχρονικά από τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως τον απλό ψηφοφόρο, αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε στην ευημερία του τόπου!

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος χαρακτήρισε «τραγικά λάθος τη στρατηγική της κυρίας Γεννηματά να κρύβουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ βάζοντας μια άλλη ταμπέλα, το ΚΙΝ.ΑΛ., γιατί αυτό κάνει τον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ να ντρέπεται που είναι ΠΑΣΟΚ».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που έπαιξε κομβικό ρόλο στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης για να υπάρξει ευημερία...» είπε κάνοντας κάθε νεοδημοκράτη να αναρωτιέται σε ποιο κόμμα είναι αντιπρόεδρος...

Απορροφημένος ο κ. Γεωργιάδης από τον ανένδοτο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών του αντιπάλων, με τους οποίους βρίσκεται «στα χαρακώματα», ξέχασε ότι δεν υπήρξε ούτε ένα στέλεχος του κόμματος όπου ανήκει και ο ίδιος που να μην έχει μιλήσει για την εποχή των «ημετέρων», του ασύστολου δανεισμού, των διορισμών, της σπατάλης, των σκανδάλων.

Εκτός αν θεωρεί ότι η πρόσφατη συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έγινε για τους εθνικούς λόγους της παραμονής στον πυρήνα της Ευρώπης έσβησε μονοκοντυλιά το αμαρτωλό παρελθόν και μπορεί να μιλά για προσφορά του ΠΑΣΟΚ και την ευημερία που εξασφάλισε.

Τουλάχιστον θα όφειλε να είναι πιο εγκρατής στους διθυράμβους για το ΠΑΣΟΚ, όπως είναι άλλωστε τεχνηέντως και τα άλλοτε «πράσινα» -και νυν του ΚΙΝ.ΑΛ.- στελέχη, που αποφεύγουν τις αναφορές στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ