ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ηλίας Καματερός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ηλίας Καματερός

❱❱ Να... περικυκλώσει τη χώρα με συμφωνίες τύπου Πρεσπών οραματίζεται ο Δωδεκανήσιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, ο οποίος...

... έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ επικίνδυνων τοποθετήσεων, τις οποίες θα ζήλευαν και οι σύμβουλοι του... Ερντογάν. Μετά το απίστευτο που είπε, ότι ζηλεύει τους Μακεδόνες που έχουν τέτοια συμφωνία με τη γειτονική χώρα και ότι θα ήθελε μια αντίστοιχη για να λυθούν τα προβλήματα με την Τουρκία, αλλά και τη δήλωση που έκανε ανερυθρίαστα ότι οι ψαράδες μας δεν μπορούν να πάνε στα Ιμια, ο Κώος βουλευτής επανήλθε στο ίδιο μήκος κύματος, λες και ανήκει στην αντιπολίτευση.

Οταν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης της Νέας Δημοκρατίας στηλίτευσε από το βήμα της Βουλής τη δήλωσή του «μακάρι να υπάρχει συνθήκη που να καθορίζει τα σύνορα της χώρας μας με την Τουρκία», ο Ηλίας Καματερός ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν έθεσε ζήτημα συνόρων, αλλά επανέλαβε τον ίδιο ευσεβή... πόθο: Να υπήρχε μια συμφωνία με την Τουρκία αντίστοιχη με εκείνη των Πρεσπών!

Μάλιστα, ακόμη και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντοριναίος προσπάθησε να καλύψει την «πατάτα» του ότι οι ψαράδες μας δεν μπορούν να πλησιάσουν τα Ιμια, λέγοντας ότι το Λιμενικό διασφαλίζει την παρουσία των Ελλήνων σε όλη την ελληνική επικράτεια -και στα Ιμια- χωρίς καμία παρέκκλιση.

Δηλαδή, ο βουλευτής πιστεύει ότι μέσα από συμφωνίες παραχωρήσεων θα λυθούν τα προβλήματα και ότι η αχόρταγη Τουρκία θα ικανοποιηθεί καθηλώνοντας τα αεροσκάφη της και θα σταματήσει τις προκλήσεις σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη; Δεν μας λέει, όμως, τι είναι διατεθειμένος να ψηφίσει να παραχωρήσουμε με τις συμφωνίες που ονειρεύεται, εκτός κι αν πιστεύει ότι θα τους πιάσουμε... κορόιδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ