ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Θεανώ Φωτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Θεανώ Φωτίου

❱❱ Η αγωνία που της προκάλεσαν το προεκλογικό κλίμα και η βαριά ήττα στις ευρωεκλογές έκαναν, προφανώς, την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου να...

... ξεστομίζει απίστευτες υπερβολές. «Στην πραγματικότητα κυβερνάμε εννέα μήνες και συγκεκριμένα μετά την έξοδο από τα Μνημόνια» δήλωσε μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ίσως για να προτρέψει τους ψηφοφόρους να κρίνουν με βάση μόνο αυτή την περίοδο και όχι τη συνολική θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Φωτίου, που σε κάθε δημόσια παρουσία της υπερασπιζόταν με σθένος τις κυβερνητικές επιλογές, αποφάσισε στο παρά πέντε των εκλογών να κάνει αυτοκριτική και να παραδεχθεί ότι η κυβέρνηση είχε υποχρεωθεί να εφαρμόσει μια συμφωνία που περιλάμβανε δύσκολα μέτρα. Σημείωσε, όμως, ότι ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε υιοθετήσει αυτή τη συμφωνία. Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την κυρία Φωτίου, όσα εφαρμόστηκαν πριν από το εννεάμηνο έγιναν, αλλά δεν υιοθετήθηκαν από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ... εννέα μηνών αναμφισβήτητα ανταγωνίζεται εκείνη για τα... γεμιστά τον Σεπτέμβριο του 2015, που θα μας έσωζαν από την κρίση. Φαίνεται ότι τελικά η κυρία Φωτίου μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο χρόνος της κυβέρνησης μετρά από τη λεγόμενη έξοδο από τα Μνημόνια και ότι προηγουμένως... κάποιος άλλος κυβερνούσε!

Βέβαια, με αυτή την... προχωρημένη θεωρία η Νέα Δημοκρατία με τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. δεν κυβέρνησε ποτέ, αφού έκανε κουμάντο το Μνημόνιο, ενώ και ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός δεν πρόλαβε να κάνει ούτε κιχ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ