Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Η Πατουλίδου σπριντάρει για το σανίδι

❱❱ Η χρυσή ολυμπιονίκης σε guest ρόλο με τον Σταρόβα στην παράσταση «Γόβα Παρθένα»«Κρυφό καημό» φαίνεται πως έχει το θέατρο η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Στις 19 Σεπτεμβρίου η χρυσή ολυμπιονίκης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Γόβα Παρθένα» στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών μαζί με τον φίλο της Δημήτρη Σταρόβα.

Πρώτη φορά που ανέβηκε η Βούλα στο θεατρικό σανίδι ήταν το 2015, όταν έπαιξε στην παράσταση «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», που παρουσιάστηκε σε θεατρικές σκηνές της Γερμανίας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ποντιακής καταγωγής θεατρόφιλους για την προστασία της πανάρχαιας ποντιακής διαλέκτου.

Τώρα κάνει θεατρικό comeback παίζοντας σε δεύτερη ποντιακή επιθεώρηση, στη «Γόβα Παρθένα», που σκοπό και πάλι έχει να κάνει το κοινό να έρθει πιο κοντά στην ποντιακή διάλεκτο. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε κείμενα του Δημήτρη Πιπερίδη.

«Η παράσταση είναι ένα από τα πιο πολιτικά πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα» έχει δηλώσει στο παρελθόν η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η οποία από τον αθλητισμό πέρασε στην πολιτική, φλερτάροντας ενίοτε και με την υποκριτική. Ανατρεπτική και απρόβλεπτη η Βούλα.

Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα

kerameos 0

Στα χνάρια της Αννας Διαμαντοπούλου βαδίζει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Χθες δέχτηκε στο υπουργείο τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουλιάνο Αμάτο, ακριβώς όπως είχε κάνει και η προκάτοχός της παλαιότερα, η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, καθηγητής Τζουλιάνο Αμάτο, είχε έρθει στην Αθήνα και έκλεισε τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπογράφοντας «μυστικό πρωτόκολλο» για την ίδρυση ιδιωτικής Νομικής Σχολής με την τότε υπουργό Παιδείας και προσωπική του φίλη Αννα Διαμαντοπούλου.

Αυτό φυσικά δεν έγινε, αλλά η Αννα και ο Τζουλιάνο, που είναι ιδιαίτερα φιλέλληνας, συνέχισαν να διατηρούν φιλία. Τώρα προφανώς ο Αμάτο απέκτησε και νέα φίλη, τη Νίκη Κεραμέως.

Ο Λεβέντης περιμένει να «σκοντάψει» ο Μητσοτάκης

leventis 1

«Δεν κάνω πίσω», δήλωσε με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Λεβέντης (φωτό). Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ έδωσε χθες ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επιμένοντας ότι, παρά την έξοδό του από τη Βουλή, το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει και θα ανανεωθεί.

«Ο,τι μέλλον έχει η δημοκρατία έχει και η Ενωση Κεντρώων. Η δημοκρατία ποτέ δεν πεθαίνει. Εγώ θα συνεχίσω να συμμαχώ με τον λαό και το ανώνυμο πλήθος. Αυτό είναι το κεφάλαιό μου» είχε δηλώσει στη στήλη ο Βασίλης Λεβέντης.

Το ίδιο επανέλαβε και χθες συμπληρώνοντας: «Ηδη στο κόμμα εγγράφουμε νέα μέλη και θα κάνουμε ανασύσταση του κόμματος. Ελπίζω σε δυο τρεις μήνες το κόμμα να ξαναβρεί τα παλιά ποσοστά του. Πλέον περιμένουμε, και είναι θέμα χρόνου πότε θα σκοντάψει ο Μητσοτάκης για να ξαναμπούμε στη Βουλή. Η οργή κατά του Μητσοτάκη και του Τσίπρα θα είναι το δικό μου κεφάλαιο».

Στη συνέντευξη έδωσε το «παρών» αρκετός κόσμος, όμως στο πλάι του προέδρου αυτήν τη φορά δεν ήταν ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος προτίμησε να βρίσκεται στο πλευρό των δύο παιδιών του στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.

offer



{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...