Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι μίλησε στους «Financial Times» για τα ιδιαίτερα γούστα της στα ρούχα, στο στιλ και το… easy living

Παν μέτρον «Aristi» και μποτέ αλά Harrods!

Τα ιδιαίτερα γούστα της και τι θα ήθελε να κάνει αν είχε πολλές ζωές εκμυστηρεύεται σε συνέντευξή της στους «Financial Times» η πρώτη κυρία της Ελλάδας, η οποία δηλώνει επίσης φανατική του microneedling που κάνουν στα… Harrods και της θεραπείας της ψυχής που προσφέρει το πιλάτες!

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, «σύζυγος πολιτικού και συνιδρύτρια της Zeus+Dione», όπως τη συστήνει η πιο γνωστή ίσως οικονομική εφημερίδα του κόσμου, ξεδιπλώνει την αδυναμία της στα συλλεκτικά κομμάτια, όπως οι παλιές καρφίτσες των οίκων Cartier και Van Cleef & Arpels, που λέει ότι κληρονόμησε από τη γιαγιά και την προγιαγιά της. Τελευταία αγορά της, μάλιστα, ήταν ένα τάβλι του 1920 από μια αθηναϊκή αντικερί, γιατί, όπως εξηγεί, παίζει το εθνικό μας σπορ με τη μικρότερη κόρη της, τη Δάφνη.

5000054

Η Μαρέβα, που έχει πρότυπά της την Τζέιν Μπίρκιν, τη Λoρίν Χάτον αλλά και την Aϊρις Aπφελ, το ηλικιωμένο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά τεράστια στρογγυλά γυαλιά -όλες γυναίκες με προσωπικότητα, όπως επισημαίνει-, προσέχει, όπως είναι φυσικό, την εμφάνισή της, γιατί, όπως υπογραμμίζει, πιστεύει πολύ και στη δύναμη της διπλωματίας που έχουν τα ρούχα. Η ίδια στη συνέντευξή της εξομολογήθηκε οτι αρέσκεται στο ανδρόγυνο στιλ και αγαπάει πολύ τις ολόσωμες φόρμες. Τελευταία, μάλιστα, αγορά της ήταν μια φόρμα της εταιρίας ba&sh, οι οποίες κατά μέσον όρο κοστίζουν 300 ευρώ.

«Οταν επισκέφτηκα τον Λευκό Οίκο φορούσα ολόσωμη φόρμα, και το ίδιο και η Μελάνια Τραμπ. Αυτό έκανε την ημέρα πιο όμορφη» ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που σε ό,τι αφορά την περιποίηση του προσώπου της δεν πηγαίνει όπου κι όπου και δεν κάνει ό,τι κι ό,τι.

aristi mountain resortvillas 6 500x500 1
Το εσωτερικό βίλας στο «Aristi Mountain Resort and Villas»

«Η θεραπεία ομορφιάς στην οποία ορκίζομαι είναι το AcquaGold Gold Fusion Facial του Κώστα Παπαγεωργίου στη Wellness Clinic των Harrods. Χρησιμοποιεί τη μέθοδο του micro-needling για να βοηθήσει να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ένα μείγμα από αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και αμινοξέα. Είναι ο σωτήρας μου για άμεση λάμψη» μας ενημερώνει μέσω των «Financial Times» η Μαρέβα, που έχει συνδεθεί με πάμπολλους τίτλους που αναφέρονται στις «λαμπερές εμφανίσεις της». (Εμείς, πάντως, που μπήκαμε και είδαμε τον τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες του δρος Παπαγεωργίου δεν θα λάμψουμε σύντομα, καθώς οι θεραπείες του ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ)

Φαν της μαύρης σοκολάτας

H λάτρις των συλλεκτικών αντικειμένων απ’ όλο το φάσμα του lifestyle, δηλώνει επίσης φαν της μαύρης σοκολάτας Παυλίδη, της βεράντας της, που έχει λεμονιές, ελιές και αρωματικά βότανα, αλλά και του πιλάτες. «Βγαίνω από το στούντιο με ανανεωμένη ενέργεια, νιώθοντας ότι έκανα θεραπεία στην ψυχή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά τα άλλα πράγματα που θα ήθελε να κάνει στη ζωή της, θα ήταν, αν δεν ζούσε στην Αθήνα, να ζει στην Τήνο.

20200416150656 paylidis sokolata ygeias 65gr

Βέβαια, ως αξιομνημόνευτη αναφέρει στην εφημερίδα και τη διαμονή της στο Ζαγόρι πέρυσι, και συγκεκριμένα στο «Aristi Mountain Resort and Villas», όπου η βίλα σε περίοδο κορονοϊού κοστίζει 352 ευρώ τη βραδιά, ενώ η σουίτα με το τζακούζι κοστίζει 215 ευρώ τη βραδιά. Τέλος, η Μαρέβα, αν δεν έκανε αυτό που κάνει, θα ήθελε να είναι τσελίστρια ή να είναι αρχιτεκτόνισσα ή να είναι ντετέκτιβ. «Χρειάζομαι πολλές ζωές για να κάνω όσα θέλω να κάνω» κατέληξε στη συνέντευξή της, κάνοντάς μας όλους σοφότερους…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...