Ο Παύλος Χρηστίδης ψάχνει κωδικό στο lockdown για να σμίξουν τα… πιτσουνάκια

Η πρόταση του Παύλου Χρηστίδη για (νόμιμη) επίσκεψη σε πρόσωπα που ζουν σε άλλη κατοικία

  • Από την
    Βίβιαν Μπενέκου

Τη λύση για όσους δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, αλλά θέλουν να βλέπονται, εν μέσω lockdown, έδωσε ο Παύλος Χρηστίδης. Kαι αυτό περιλαμβάνει και τα πιτσουνάκια που δεν βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη για να φωλιάζει εκεί ο έρωτάς τους!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για τη λεγόμενη «κοινωνική φυσαλίδα», κατά την οποία δηλώνεις εκ των προτέρων τα πρόσωπα του ενδιαφέροντός σου κι ύστερα μπορείς να τα επισκέπτεσαι και όχι στα… κρυφά, όπως γίνεται τώρα! Τέτοιες «φυσαλίδες» έχουν εφαρμόσει η Βρετανία και το Βέλγιο και οι περίφημες «social bubbles» ορίζουν ένα νοικοκυριό στο οποίο θα επιτρέπεται η επίσκεψη χωρίς προϋποθέσεις.

Ρυθμίσεις

Ο Παύλος Χρηστίδης ζητά μέριμνα γι’ αυτές τις συγκεκριμένες περιπτώσεις κοινωνικών επαφών που δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες ρυθμίσεις, όπως π.χ. η επίσκεψη σε πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα ή σε συντρόφους που δεν συγκατοικούν.

«Υπάρχουν σπίτια με μεμονωμένους ενηλίκους, υπάρχουν πολίτες που αν και βρίσκονται σε συντροφική σχέση μεταξύ τους, κατοικούν για διάφορους λόγους σε διαφορετικές εστίες, μονογονεϊκές οικογένειες που χρήζουν υποστήριξης από τρίτα άτομα κι όλοι αυτοί χρειάζονται λύση στο πρόβλημά τους» λέει στην στήλη! Αγαλμα, Παύλο, θα σου στήσουν τα ζευγάρια, εάν το περάσεις αυτό!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ