Το παράδειγμα προς μίμηση του Γιάννη Βούρου! Μείωσε για δεύτερη χρονιά τα δημοτικά τέλη

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς από έναν δήμαρχο-παράδειγμα προς τους υπολοίπους. O λόγος για τον δήμαρχο Ν. ΦιλαδέλφειαςΝ. Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, ο οποίος μειώνει τα δημοτικά τέλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αντιλαμβανόμενος τι περνούν οι δημότες του και οι οικογένειές τους που χτυπήθηκαν από την πανδημία.

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Έτσι, χάρη στα «ισχυρά κοινωνικά ανακλαστικά» του, τα νοικοκυριά των δημοτών θα δουν να μένει στο πορτοφόλι τους αυτό το επιπλέον 15% που θα έδιναν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Τόσο είναι το κέρδος της συνολικής μείωσης από αυτή την κίνηση του δημοφιλούς ηθοποιού και δημάρχου.

Η μείωση στα δημοτικά τέλη, στους λογαριασμούς του ρεύματος για το 2021, έγινε βάσει της εισήγησης που έκανε ο ίδιος, και ψηφίστηκε πριν από μία εβδομάδα, από την οικονομική επιτροπή του δήμου.

«Μένοντας πιστοί σε όλα όσα έχουμε πει ήδη από την προεκλογική περίοδο, με την έντονη και επίπονη προσπάθεια των υπηρεσιών του δήμου και των συνεργατών μου, είμαστε σε θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εισηγούμαστε τη μείωση των δημοτικών τελών.
…Η συνολική μείωση (αυτά τα δύο χρόνια) που αφορά τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνει το κάθε νοικοκυριό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας φτάνει ποσοστιαία στο 15%! Είναι μία υπεύθυνη, κοστολογημένη και σοβαρή πρόταση, που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας στην τρέχουσα δύσκολη συγκυρία», μας είπε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

«Βουρ» για τον Βούρο, με κίνηση ματ για τους συμπολίτες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...