Το παράδειγμα προς μίμηση του Γιάννη Βούρου! Μείωσε για δεύτερη χρονιά τα δημοτικά τέλη

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς από έναν δήμαρχο-παράδειγμα προς τους υπολοίπους. O λόγος για τον δήμαρχο Ν. ΦιλαδέλφειαςΝ. Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, ο οποίος μειώνει τα δημοτικά τέλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αντιλαμβανόμενος τι περνούν οι δημότες του και οι οικογένειές τους που χτυπήθηκαν από την πανδημία.

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Έτσι, χάρη στα «ισχυρά κοινωνικά ανακλαστικά» του, τα νοικοκυριά των δημοτών θα δουν να μένει στο πορτοφόλι τους αυτό το επιπλέον 15% που θα έδιναν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Τόσο είναι το κέρδος της συνολικής μείωσης από αυτή την κίνηση του δημοφιλούς ηθοποιού και δημάρχου.

Η μείωση στα δημοτικά τέλη, στους λογαριασμούς του ρεύματος για το 2021, έγινε βάσει της εισήγησης που έκανε ο ίδιος, και ψηφίστηκε πριν από μία εβδομάδα, από την οικονομική επιτροπή του δήμου.

«Μένοντας πιστοί σε όλα όσα έχουμε πει ήδη από την προεκλογική περίοδο, με την έντονη και επίπονη προσπάθεια των υπηρεσιών του δήμου και των συνεργατών μου, είμαστε σε θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εισηγούμαστε τη μείωση των δημοτικών τελών.
…Η συνολική μείωση (αυτά τα δύο χρόνια) που αφορά τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνει το κάθε νοικοκυριό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας φτάνει ποσοστιαία στο 15%! Είναι μία υπεύθυνη, κοστολογημένη και σοβαρή πρόταση, που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας στην τρέχουσα δύσκολη συγκυρία», μας είπε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

«Βουρ» για τον Βούρο, με κίνηση ματ για τους συμπολίτες του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ