Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπαρακτικό μήνυμα από τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά που έχασε τη μητέρα του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

«Συγχώρεσέ με, μάνα, που δεν μπόρεσα να σου δώσω εκείνο το ποτήρι νερό που μου ζήτησες…»

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Το σπαρακτικό αυτό μήνυμα του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος χθες έχασε τη μητέρα του από κορονοϊό, συμπυκνώνει το δράμα αυτών των Χριστουγέννων. Να πεθαίνουν, δηλαδή, οι ασθενείς στις ΜΕΘ, χωρίς κανέναν δίπλα τους, χωρίς τον τελευταίο αποχαιρετισμό, όποιοι κι αν είναι, επώνυμοι κι ανώνυμοι… Και μάλιστα, στην περίπτωση του υφυπουργού, είναι η πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που ο θάνατος από τον ιό χτυπά την πόρτα μέλους της κυβέρνησης.
Boυβά Χριστούγεννα, λοιπόν, για τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς!

Η 83χρονη μητέρα του κατέληξε, αφήνοντας απαρηγόρητο τον γιο της, που δεν μπόρεσε ούτε να τη δει και να της προσφέρει ένα τελευταίο ποτήρι νερό, όπως λέει ο ίδιος στην πονεμένη αυτή δημόσια εξομολόγηση.

Διασωληνωμένη

Η Βασιλική Γεωργαντά προσεβλήθη πριν από μερικές εβδομάδες από κορονοϊό. Όταν παρουσίασε συμπτώματα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη μονάδα Covid-19 του Νοσοκομείου Κιλκίς, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και διακομίστηκε διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου κατέληξε από επιπλοκές που προκλήθηκαν λόγω του φονικού ιού.

Τα κακά μαντάτα από το νοσοκομείο έφτασαν στον Γιώργο Γεωργαντά, καθώς κατευθυνόταν οδικώς το πρωί της Δευτέρας προς την Αθήνα, και τον… τσάκισαν. Η μάνα του υφυπουργού και ο ίδιος, φυσικά, κουβαλούν μια μοναδική ιστορία ζωής, καθώς εκείνη τον γέννησε μέσα σε ένα ταξί. «Γεννήθηκα μέσα σε ένα ταξί στην πλατεία της ΧΑΝΘ, κατά τη μεταφορά της μητέρας μου στο νοσοκομείο, με τη βοήθεια της γιαγιάς μου, που τη συνόδευε. Γεννήθηκα την ώρα της αναζήτησης ενός μαιευτηρίου στη Θεσσαλονίκη και ήταν και ξημερώματα» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην «Espresso» ο υφυπουργός, που έχασε τον πιο σημαντικό πυλώνα της ζωής του.

Ο δύσκολος αποχαιρετισμός θα γίνει σήμερα στην Αγία Παρασκευή του Κιλκίς.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό πολιτικό – Συγκίνηση στην κηδεία του

Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό πολιτικό – Συγκίνηση στην κηδεία του

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Το κόμμα μου δεν μακιγιάρει τα προβλήματα»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Το κόμμα μου δεν μακιγιάρει τα προβλήματα»

Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης

Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Έξοδος με την εντυπωσιακή του κόρη

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Έξοδος με την εντυπωσιακή του κόρη

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μετά από πτώση από το αμαξίδιό του

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μετά από πτώση από το αμαξίδιό του

Ρουά ματ από Δούκα!

Ρουά ματ από Δούκα!