Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ριάλιτι θύμισε ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού

Σε κυβερνητικό επικοινωνιακό σόου εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα εμβολιασμού στη χώρα, καθώς από το «Αττικόν» και τον Ευαγγελισμό παρήλασε η πολιτική ηγεσία της χώρας, στήνοντας ένα τηλεοπτικό… ριάλιτι.

Μετά τους πρώτους εμβολιασμούς δύο πολιτών, σειρά πήρε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για ένα live «τσίμπημα» μπροστά στις κάμερες!
Εμφανώς αμήχανη, όπως μαρτυρούσε το βλέμμα της, η πρώτη πολίτης της χώρας έγινε ο πρώτος κρατικός αξιωματούχος που εμβολιάζεται κατά του κορονοϊού. Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν μπόρεσε να κρύψει την ανακούφιση και τη συγκίνησή της μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό που συνέβαλε στον εμβολιασμό της.

Φ2 3

Είχε απορίες

Τη σκυτάλη πήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίστηκε με casual ντύσιμο στις 14.30 στο νοσοκομείο «Αττικόν». Παρών σε όλη τη διάρκεια του εμβολιασμού του πρωθυπουργού ήταν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος κατά την προετοιμασία του έλυνε τις πολλές απορίες που εξέφραζε ο πρωθυπουργός, μέχρι να σηκώσει το μανίκι από το κοντομάνικο μπλουζάκι του και να εμβολιαστεί.

«Παντελώς ανώδυνη» χαρακτήρισε τη διαδικασία ο κ. Μητσοτάκης, αφού ολοκληρώθηκε η χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου, και ευχήθηκε «καλή αρχή» στο προσωπικό.
«Σήμερα, όλοι οι Ελληνες χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας. Ως πολιτική ηγεσία σήμερα στέλνουμε το παράδειγμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό» δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του. Μετά τον πρωθυπουργό, σειρά πήρε ο Σωτήρης Τσιόδρας, μια και το νοσοκομείο «Αττικόν» είναι και η επαγγελματική του έδρα. «Επιτέλους, ήρθε η στιγμή που περιμέναμε!» δήλωσε ανακουφισμένος ο κ. Τσιόδρας αμέσως μετά τη διαδικασία.

Ωστόσο, στη συνέχεια, η σκηνή προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο! Το… ταλαιπωρημένο φανελάκι με τη ράντα που αποκαλύφθηκε όταν ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος έκανε το εμβόλιο και το… κάτι σαν λαδιά στο στήθος του έκλεψαν την παράσταση και προκάλεσαν καταιγίδα σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η φωτογραφία έγινε viral με πολλούς να λένε ότι το φανελάκι ήταν της δεκαετίας του ’50 βγαλμένο από το Διαφάνι και τις… «Αγριες Μέλισσες»!

Φ3 4

Κάλεσμα Τασούλα

Κάλεσμα σε όλους «να απολαύσουν την πρωτόγνωρη γοητεία ευθύνης και ελευθερίας που τους χαρίζει η εξασφάλιση της υγείας τους με αυτόν τον εμβολιασμό» απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος εμβολιάστηκε στις 15.00 στο Nοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στις 15.30 εμβολιάστηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. «Είμαι εδώ σήμερα για να δηλώσω έμπρακτα ότι το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό» είπε.

Ο πρώτος εκπρόσωπος της Εκκλησίας που εμβολιάστηκε ήταν ο μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιερόθεος. Ο σεβασμιότατος εμβολιάστηκε στο Nοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 17.00. Σε συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Ιερόθεος είχε ταχθεί υπέρ των εμβολίων, τονίζοντας πως σε αυτά οφείλεται η αύξηση του προσδόκιμου ορίου ζωής.

Την αρχή για τις Ενοπλες Δυνάμεις έκανε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, που εμβολιάστηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Nοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σήμερα αναμένεται να εμβολιαστούν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...