Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αποδοκιμασίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Πήγε με… ομπρέλα ξενοδοχείου στη Μητρόπολη Αθηνών

Χαμογελούσε αμήχανα και ζητούσε εξηγήσεις από τον... Κουτσούμπα

Με ένα πρωτοφανές λαϊκό ξέσπασμα οργής και αγανάκτησης εναντίον του ήρθε αντιμέτωπος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις έφτασε χθες το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών για την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο κόσμος, ο οποίος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τη Μητρόπολη για να αποδώσει το ύστατο «χαίρε» στον μεγάλο Έλληνα, μόλις είδε τον πρωθυπουργό να φτάνει στη Μητρόπολη, άρχισε να τον αποδοκιμάζει, να τον γιουχάρει και να φωνάζει συνθήματα εναντίον του, με κυρίαρχο το «Ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα». Ναι μεν την εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό στη Μητρόπολη την είχε οργανώσει το ΚΚΕ, αλλά δεν είχαν συγκεντρωθεί πολίτες μόνο υπό τη σημαία του, αλλά και άνθρωποι από άλλους κομματικούς σχηματισμούς, καθώς ο Μίκης ήταν αγαπητός και αποδεκτός από όλους πέρα και έξω από κομματικά όρια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έζησε μια υποδοχή και ένα σύνθημα-σοκ για τον ίδιο, που πήρε τον χαρακτήρα γενικής αποδοκιμασίας, αφού δεν το φώναζαν πέντε, δέκα, 20 άνθρωποι, αλλά όλος ο κόσμος που ήταν εκεί έξω από τη Μητρόπολη.

Η σκηνή ήταν απρόβλεπτη, χαρακτηριστική ωστόσο της μεγάλης οργής και της αγανάκτησης του κόσμου, που βρήκε αυτήν την ευκαιρία να ξεσπάσει κατά της κυβερνητικής πολιτικής, του ίδιου του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, τα οποία επίσης αποδοκιμάστηκαν, όπως η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Ο πρωθυπουργός ήταν εμφανώς αμήχανος, έδειχνε σαν να μην αντιλαμβάνεται όχι μόνο τον λόγο της αποδοκιμασίας αλλά ούτε και την ιερότητα του ύστατου αποχαιρετισμού στον Μίκη, καθώς ο φακός τον συνέλαβε κάποια στιγμή να χαμογελά αμήχανα. Ηταν το ίδιο χαμόγελο το οποίο είχε και στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει πριν από περίπου έναν μήνα για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια και φαίνεται ότι «φοράει» κάθε φορά που βρίσκεται έξω από τον γυάλινο και ψεύτικο κόσμο που του έχουν χτίσει οι επικοινωνιολόγοι του, οι image makers και τα φιλικά προς τον ίδιο και την κυβέρνησή του μέσα ενημέρωσης, τα οποία του κρύβουν την πραγματικότητα. Ο εκνευρισμός και η αμηχανία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγιναν φανερά και την ώρα που οι αρχηγοί περίμεναν έξω από τη Μητρόπολη να περάσει το φέρετρο με τον Μίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και διαμαρτυρήθηκε στον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, κατηγορώντας τον ότι αυτός έβαλε τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει. Ο κ. Κουτσούμπας φέρεται ότι του απάντησε ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος που οι πολίτες τον αποδοκιμάζουν.

Ο Μητσοτάκης πήγε με διαφημιστική ομπρέλα ξενοδοχείου

Ομπρέλα vs Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώσατε και πάλι… 1! Aκόμη ένα σπαρταριστό επεισόδιο χάρισε, χθες, σε εκατοντάδες χρήστες των social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν προσήλθε στη Μητρόπολη για το τελευταίο «αντίο» στον Μίκη Θεοδωράκη με μια εντυπωσιακή μαύρη… διαφημιστική ομπρέλα.

https://twitter.com/mastigion/status/1435593520946061319

Μετά την γκάφα του κατά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, όπου βγαίνοντας άπλωσε το χέρι του προς τον φρουρό για να πάρει την ομπρέλα, φρόντισε να γίνει και πάλι viral κρατώντας μια σκούρα ομπρέλα με διαφημιστικό ξενοδοχείου των Βρυξελλών. Αν διαβάσαμε καλά, πρόκειται για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Steigenberger Wiltcher’s».

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του πρωθυπουργού στη Μητρόπολη, το twitter «εξερράγη» από σχόλια και photoshop για την ομπρέλα, τα οποία προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων.

https://twitter.com/grcmscr/status/1435597690923069442

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...