Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεντύνεται την ώρα που η Μαρία Απατζίδη μιλάει μέσω webex σε επιτροπή της Βουλής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

«Στριπτίζ» στη Βουλή, με το «θεϊκό» κορμί του Κλέωνα Γρηγοριάδη σε δημόσια θέα…
Πάγωσαν οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου, που παρακολουθούσαν τη βουλευτή Μαρία Απατζίδη να μιλάει σε επιτροπή, όταν ο συνάδελφός της και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, αδιαφορώντας για την ανοιχτή κάμερα, άρχισε να γδύνεται μπροστά τους.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης μπήκε στα γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Βουλή την ώρα που η βουλευτής του κόμματος είχε συνδεθεί με επιτροπή της Βουλής και μιλούσε για τη Δημοτική Αστυνομία. Ηταν 14.15 χθες το μεσημέρι, όταν η Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη Δημοτική Αστυνομία, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλάνο ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Εκείνος, προφανώς χωρίς να έχει καταλάβει ότι η Μαρία Απατζίδη ήταν σε ζωντανή σύνδεση και ότι τον έδειχνε η κάμερα, έβγαλε το μπλε πουκάμισο που φορούσε και έμεινε ημίγυμνος! Πρέπει να ήταν και πολύ αφηρημένος, διότι η βουλευτής ακουγόταν που μιλούσε… Δεν την είδε και δεν την άκουγε, συγχρόνως. Η βουλευτής σάστισε, κι έσπευσε έντρομη να κλείσει την κάμερα. Μαζί και η σχετική υπηρεσία της Βουλής, που κατάλαβε τι γινόταν και «πάγωσε» αμέσως τη σύνδεση προτού δούμε «φέτες» τους κοιλιακούς του Κλέωνα.


Ο Κλέων Γρηγοριάδης, εν ολίγοις, γδύθηκε εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή και, όπως μάθαμε μετά, εκτός από τα γέλια μέχρι δακρύων έγινε και το σώσε από τα νεύρα της Μαρίας, που μπήκε άθελά της σε τέτοια απίστευτη σκηνή. Το συμπέρασμα είναι ότι με τα καμώματα των βουλευτών δεν πλήττουν ποτέ στη Βουλή, ούτε οι υπάλληλοι αλλά ούτε κι εμείς!

Πηγή: dedomeno.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ο «καύσωνας» με τους Τούρκους το 2020, ο Τραμπ και το σκληρό ροκ εκτός πολιτικής

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ο «καύσωνας» με τους Τούρκους το 2020, ο Τραμπ και το σκληρό ροκ εκτός πολιτικής

Βραβείο «Φάνη Πετραλιά»

Βραβείο «Φάνη Πετραλιά»

Με στίχους του Κηλαηδόνη η ομιλία του Κώστα Καραμανλή

Με στίχους του Κηλαηδόνη η ομιλία του Κώστα Καραμανλή

Του Βοτανικού ο μάγκας

Του Βοτανικού ο μάγκας

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers

Εντυπωσιακή η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη συνάντηση με τον υπουργό Σταύρο Παπασταύρου

Εντυπωσιακή η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη συνάντηση με τον υπουργό Σταύρο Παπασταύρου