Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Αλέξης Τσίπρας έπαιξε μπάλα στο YouΤube δίνοντας μια διαφορετική συνέντευξη

Επικές ατάκες από τον Τσίπρα στην εκπομπή «Betarades»! To Μουντιάλ, η Καϊλή και η Μπέττυ

Γούσταρε την Αργεντινή στον τελικό και τελικά του βγήκε του Αλέξη Τσίπρα, φανατικού θαυμαστή της ομάδας της Αργεντινής, όπως αποκάλυψε σε μια διαφορετικού τύπου συνέντευξη που έδωσε προχθές στους «Βetarades», στον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη, οι οποίοι τα σπάνε με την αθλητική εκπομπή τους στο YouΤube και υποδέχθηκαν τον πρώην πρωθυπουργό φορώντας γραβάτες για να τον τρολάρουν.

Kαι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε σε μια lifestyle προσέγγιση να πάει στην εκπομπή της Γερμανού (τα νούμερα την ώρα που έπαιζε η συνέντευξη δεν τη… δικαίωσαν), ο πρώην πρωθυπουργός ντρίμπλαρε επικοινωνιακά και σκόραρε έχοντας αντιπάλους τους «Βetarades»! Στο γήπεδο του Πανιωνίου, όπου έγινε η συνέντευξη, σχολίασε μεταξύ άλλων με χιούμορ ότι, αντί να αποκλειστεί η Κροατία, αποκλείστηκε η Καϊλή και ότι στη χώρα μας οι αθλητικοί και εκδοτικοί παράγοντες αναθέτουν υπουργεία, και όχι οι πρωθυπουργοί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το ποδόσφαιρο, τη νεολαία, το Μουντιάλ, αλλά και για την επικαιρότητα του Κατάρ-gate και της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή.

5755905

«Ο θεός του ποδοσφαίρου το χρωστάει αυτό στον Μέσι, που είναι με το “εμείς”, με την ομάδα, και όχι με το “εγώ”. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Μέσι με τον Ρονάλντο» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, τασσόμενος υπέρ της Αργεντινής, η οποία τελικά θα βρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ. Παρ’ όλα αυτά υποστήριξε ότι η απόφαση να πάει το Μουντιάλ στο Κατάρ είναι αρνητική, αυτοεξευτελιστική και ότι πάει πίσω το ποδόσφαιρο και τη FIFA.

Αναφερόμενος στο Κατάρ-gate, υπογράμμισε πως, αντί να αποκλειστεί η Κροατία, αποκλείστηκε η Καϊλή και ότι η επιλογή του Κατάρ είναι από τη φύση της ύποπτη. «Φτιάχτηκαν οκτώ στάδια σε συνθήκες γαλέρας με 6.500 εργάτες νεκρούς και υποτίμηση κάθε έννοιας ανθρώπινου δικαιώματος. Η παγκόσμια και ποδοσφαιρική κοινότητα δεν μπορεί να το αφήσει αυτό έτσι. Τρελαίνεσαι όταν ακούς ότι είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα. Δυστυχώς, αν είσαι αυταρχικός και έχεις λεφτά, έχεις απλά μια άλλη κουλτούρα. Αν δεν έχεις, είσαι τύραννος. Στη Ρωσία τούς λέμε ολιγάρχες, εδώ τους λέμε μεγαλοπαράγοντες» δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν θα νομιμοποιούσε το συγκεκριμένο Μουντιάλ με την παρουσία του εκεί, άρα δεν θα πήγαινε.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι μικρός έπαιζε μπάλα πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην αλάνα που έμαθε μπάλα και ο Δομάζος, ενώ, όταν ρωτήθηκε εάν πήγε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, με χιούμορ απάντησε: «Όχι, αλλά πήγε ο Κώστας Καραμανλής, οπότε, αν θέλω να μάθω πώς είναι, θα τον πάρω τηλέφωνο για να μου πει».

5755904

Μέσα σε όλα τα άλλα ανέφερε ότι βλέπει Μουντιάλ με τα παιδιά του, παίζει 5×5 μαζί τους και ότι ο μεγάλος γιος του είναι καλός στο μπάσκετ. «Τώρα που είμαι στην αντιπολίτευση, είναι αλλιώς! Εχω χρόνο να δω τα παιδιά μου και την Μπέττυ, που για τεσσεράμισι χρόνια δεν τα είδα. Ο μεγάλος, ο Ορφέας, παίζει μπάσκετ, έχει καλό σουτ. Εγώ, όμως, έπαιζα μπάλα και βόλεϊ.

Τώρα, όταν παίζω μαζί τους, τους αφήνω ακόμη να με κερδίζουν» συμπλήρωσε ο Αλέξης, ενώ για τα αγόρια του πέταξε επική ατάκα: «Είναι μακριά από οθόνες τα παιδιά. Κάποτε, λοιπόν, που ήταν μικρότερα, η Μπέττυ έβαλε έναν ρυθμιστή για να βλέπουν τηλεόραση υπό έλεγχο. Τα παιδιά τον βρήκαν, όμως, και τον έθαψαν σε μια γλάστρα.

Οταν η μαμά τους είδε τι έκαναν, μετά χάσαμε την τηλεόραση όλοι μας»! Φύλαγε και άλλα ωραία, όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι δεν θα έβαζε ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη τερματοφύλακα σε μια 11άδα με πολιτικούς και δεν θα έδινε υπουργεία σε αθλητικούς παράγοντες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ, όπως ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος κ.λπ., γιατί σήμερα, όπως είπε, γελώντας δυνατά, «το πρόβλημα είναι ότι αυτοί αναθέτουν υπουργεία».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...