Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Βόμβα» Πολωνού ευρωβουλευτή: H Εύα Καϊλή έχει αδυναμία στα ρούβλια

Μαραθώνια κατάθεση του Παντσέρι, που φέρεται ότι έχει «κελαηδήσει» για όλους και για όλα

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση του φερόμενου ως εγκεφάλου του Κατάρ-gate Αντόνιο Παντσέρι. Ενώπιον των δικαστικών Αρχών ο άλλοτε Ιταλός ευρωβουλευτής μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας διαδρομές χρήματος αλλά και τα πρόσωπα που έπαιξαν ενεργό ρόλο στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

kaili 4

Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση από τις βελγικές Αρχές, ωστόσο θεωρείται δεδομένο τόσο βάσει των πληροφοριών όσο και με βάση το γεγονός πως ο ίδιος έχει συμφωνήσει να «κελαηδήσει» για τους… πάντες και τα πάντα.

panzeri
Αντόνιο Παντσέρι

Λίγες ώρες προτού περάσει την πόρτα των δικαστικών Αρχών ο Αντόνιο Παντσέρι, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή επιχείρησε να αποδομήσει τον Παντσέρι, χαρακτηρίζοντάς τον αναξιόπιστο μάρτυρα. Οπως είπε, η αστυνομία των Βρυξελλών παρακολουθούσε τον Παντσέρι έξι μήνες προτού τον συλλάβει, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον συνήγορο της Εύας Καϊλή, οι Αρχές να γνωρίζουν με ποιους συνομιλούσε και με ποιους είχε δοσοληψίες.

kaili 1

Υποστήριξε ότι από την παρακολούθηση του Παντσέρι δεν προκύπτει ότι είχε επαφές με την Εύα Καϊλή και πρόσθεσε ότι ο Παντσέρι, προκειμένου να «σώσει» την κόρη του και τη γυναίκα του, θα κάνει τα πάντα. «Είναι βέβαιο ότι για να κάνει νομική συμφωνία και να μπορέσει, αντί για πέντε χρόνια, να πάει στη φυλακή για έναν χρόνο θα δώσει στοιχεία και για την Καϊλή, αλλά θα είναι αλήθεια αυτά που θα πει;» αναρωτήθηκε ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Παντσέρι «αφερέγγυο», τονίζοντας ότι θέλει να «βλάψει πολλούς ευρωβουλευτές».

dimitrakopoulos

Η κυρία Καϊλή βρίσκεται, όμως, ξανά στο προσκήνιο, καθώς, εκτός από τα πετροδολάρια του Κατάρ, της καταλογίζεται από ευρωβουλευτή πως είχε «αδυναμία» και στα ρωσικά ρούβλια.

rouvlia

Οπως αποκαλύπτει Πολωνός ευρωβουλευτής, η Ελληνίδα πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν υπό παρακολούθηση από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών-μελών της Ε.Ε. για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το σκάνδαλο του Κατάρ-gate ξέσπασε για να καλυφθεί η σχέση της Καϊλή με τη Ρωσία.

kaili29057

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και πολωνικά ΜΜΕ, ο κεντροδεξιός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι είπε σε εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης Telewizja Republika ότι η Εύα Καϊλή «βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες σε συνάρτηση με άλλες της σχέσεις, την παρακολουθούσαν, δηλαδή, ο μυστικές υπηρεσίες και η βελγική αστυνομία για τις σχέσεις της όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία». Και πρόσθεσε έπειτα από αυτή τη βόμβα που πέταξε: «Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε σήμερα ή δεν γνωρίζουμε επαρκώς… Προέρχεται η πληροφορία από πηγές που επί του παρόντος δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε».

polonos
Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Βόλσκι είπε ότι το Κατάρ-gate ανακινήθηκε για να στραφεί όλο το ενδιαφέρον εκεί, σε ένα θέμα ήσσονος σημασίας, αναλογικά με το σκάνδαλο των ενδεχόμενων σχέσεων της Εύας Καϊλή με ρωσικά συμφέροντα, κάτι που από μόνο του προκαλεί… Ρίχτερ στο Ευρωκοινοβούλιο. «Θα γίνει προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ότι κάποιοι διεφθαρμένοι βουλευτές πήραν τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ευρύτερο, όμως. Δεν είναι λίγα τα μήλα που είναι σάπια, αλλά ολόκληρο το δέντρο έχει δηλητηριασμένες ρίζες» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πολωνός ευρωβουλευτής, επισημαίνοντας ότι πολλοί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ελίτ εξακολουθούν να είναι στο μισθολόγιο του Πούτιν.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...