Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Βασίλης Τσιάρτας: Οι αντιδράσεις της οικογένειας για την υποψηφιότητά του με το κόμμα Εθνική Δημιουργία

«Κόκκινη κάρτα»

Εμφύλιος στην οικογένεια Τσιάρτα μετά την απόφαση του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή και με τη «χρυσή» Eθνική ομάδα στο Euro 2004 να μπει ενεργά στον στίβο της πολιτικής. Kατεβαίνοντας ως υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα Εθνική Δημιουργία των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη!

Και εκεί που θα περίμενε κανείς να έχει -αν μη τι άλλο- τη στήριξη των δικών του ανθρώπων, ο Βασίλης Τσιάρτας έγινε πρώτο trend στο twitter μετά τη δημόσια (πολιτική) αποκήρυξή του από τη μητέρα του Σοφία και την αδελφή του Ελευθερία, που διαφωνούν κάθετα με τη συγκεκριμένη επιλογή του, δείχνοντάς του κόκκινη κάρτα! Και αν δεν είναι πρώτη φορά που σε μια οικογένεια ακούγονται και υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογίες και πολιτικές απόψεις, στην οικογένεια Τσιάρτα το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας κάτι το πρωτοφανές: Μάνα και κόρη να βγάλουν δημόσια ανακοίνωση για τον Βασίλη τους, εκφράζοντας τη διαφωνία και τη δυσαρέσκειά τους!

Σε ανακοίνωσή τους, λοιπόν, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «παρά τη συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό» λένε αρχικά και συνεχίζουν: «Ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις, αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του», με το ενδιαφέρον μέσα σε όλα τα άλλα να είναι και το στοιχείο ότι δεν αναφέρουν πουθενά το όνομά του!

Να θυμίσουμε εδώ ότι πριν από λίγο καιρό η Εθνική Δημιουργία είχε καλωσορίσει στους κόλπους της τον διακεκριμένο παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και «θαρραλέο πατριώτη» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης. «Με την πολιτική δεν είχα ασχοληθεί όσα χρόνια ήμουν επαγγελματίας αθλητής. Είχα, όμως, πάντα πολιτική άποψη και φρόντιζα να ενημερώνομαι σε βάθος. Ομως δεν μπορώ να παραμένω παρατηρητής, όταν η κοινωνία μας διαλύεται και η εθνική μας ταυτότητα υπονομεύεται από την επιβολή του μοντέλου των κατακερματισμένων σε γκέτο κοινωνιών, από την αύξηση και την ανοχή της εγκληματικότητας, από τη σοβιετοποίηση της οικονομίας που διώχνει τους πιο προικισμένους Ελληνες στο εξωτερικό. Αποφάσισα να ξαναμπώ στον στίβο, τον πολιτικό αυτή τη φορά.

Αναζήτησα έναν σύγχρονο πολιτικό φορέα με ευρωπαϊκή νοοτροπία και διεθνή αντίληψη, που όμως υποστηρίζει τις αξίες, τους θεσμούς και τις παραδόσεις της πατρίδας μας» ήταν τα λόγια του Τσιάρτα μετά την είσοδό του στο κόμμα, και ενώ μπορεί να είχε κατά νου ότι θα τα… άκουγε δημόσια από μάνα και αδερφή. Κατά καιρούς, πάντως, ο Τσιάρτας είχε προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οπως για παράδειγμα τον Οκτώβριο του 2017, μετά την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στο οποίο κατέκρινε το νομοσχέδιο για τον επαναπροσδιορισμό φύλου από τα 15 έτη.

Τότε έλεγε ότι «ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μία γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι απλά μαζί». Μετά το σούσουρο είχε χαρακτηριστεί από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ομοφοβικός, ενώ είχε δεχτεί και μήνυση από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών. Η υπόθεσή πήγε στα δικαστήρια και ο Τσιάρτας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή, καθώς του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Φαίνεται τελικά ότι η μητέρα του δεν «γουστάρει» ούτε τις ομοφοβικές ούτε και τις πολιτικές τοποθετήσεις του γιου της, όμως το αυτί του κανακάρη της δεν ιδρώνει όπως ίδρωνε τις φανέλες των ομάδων με τις οποίες έχει αγωνιστεί.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα