Ξέσπασε η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου για το «ρουσφέτι» στον σταθμάρχη

«Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη»

Ξέσπασμα οργής από τη βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Στέλλα Μπίζιου, η οποία καταγγέλλει πως «κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο» επιχειρούν να τη συνδέσουν με τον σταθμάρχη.

Η βουλευτής έκανε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook, με την οποία προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν με τον μοναδικό κατηγορούμενο έως τώρα για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Βασίλης Σαμαράς

«Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο. Η αθλιότητα αυτή δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει έτσι. Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομά μου σε αυτή την τραγική υπόθεση» έγραψε η βουλευτής.

Δημοσίευμα

Την οργισμένη αντίδραση της κυρίας Μπίζιου προκάλεσε διαδικτυακό δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε πως οι τρεις βουλευτές του νομού Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με την τραγωδία. Χαρακτήριζε δε τον σταθμάρχη «ρουσφέτι» και ειδικά για την κυρία Μπίζιου πως η κόρη του απασχολούνταν στο γραφείο της. Βέβαια, κάτι τέτοιο τέθηκε υπό μορφή ερωτήματος στο γραφείο της βουλευτού και η απάντηση ήταν αρνητική. Ωστόσο, η αναδημοσίευση του θέματος πήρε έκταση και έκανε την ίδια να αποφασίσει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για συκοφαντία και προβοκάτορες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον