Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη γνωστή YouTuber και το μήνυμα που έστειλε στα «πρωτάκια» της κάλπης

Κουμπάρος Τσίπρας στον γάμο της Zoe Pre

«Τι φάση, ρε Αλέξη; Τσιμπιέμαι που ήρθες» είπε η YouTuber Ζωή, που φιλοξένησε τον Αλέξη Τσίπρα στο κανάλι της, το ZoePre TV, και στην εκπομπή «Κrima».

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που εμφανίστηκε στη διάσημη YouTuber Νεφέλη Μεγκ, τη δόξα του «ζήλεψε» και ο Αλέξης Τσίπρας που πήγε στην περίφημη Ζωή, Zoe Pre, ένα νέο κορίτσι που κάνει podcast και συνεντεύξεις στο YouTube. Και οι δύο φυσικά είναι επιλογές των επικοινωνιακών επιτελείων των κομμάτων, που ψάχνουν αυτές ή αυτούς με τα περισσότερα likes και ακολούθους στα social media.

Η Zoe Pre είναι μία από τις πιο αγαπημένες YouTubers, η οποία μετρά στο κανάλι της περισσότερους από 144.000 ακολούθους. Παράλληλα, διατηρεί την ενδιαφέρουσα εκπομπή με το όνομα «Krima», στην οποία καλεί άτομα, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια, έχουν κάτι να δώσουν, ενώ κάθε πρωί καλημερίζει τους ακροατές του Pride 98,6 με τους Αργύρη Αγγέλου και Παύλο Χάππιλο. Η Zoe Pre, λοιπόν, που δεν πίστευε ότι κάθισε ο Τσίπρας στον καναπέ της, όταν ξεπέρασε…το πρώτο σοκ, του ζήτησε να την παντρέψει και να γίνει κουμπάρος στον γάμο της! «Θα μας παντρέψεις εσύ αν είναι;» «Με μεγάλη χαρά» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας: «Προς το παρόν η φιλοδοξία μου είναι να γίνω πρωθυπουργός. Οταν γίνω δήμαρχος, θα σας παντρέψω».

Η συζήτηση περί γάμου και ζευγαριών άρχισε όταν η Ζωή τον ρώτησε για τη στέγη των νέων και την έλλειψη σπιτιών, για να στεγαστούν στρέιτ αλλά και ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ο πρώην πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, της είπε ότι όλα τα μέτρα που θα πάρει, εάν εκλεγεί, αφορούν όλους τους τύπους ζευγαριών και σχέσεων.

«Εγώ μιλάω για όλα τα ζευγάρια, όποιον αγαπάει ο καθένας. Δεν θα βάλουμε όρια στην αγάπη του καθενός ούτε θα κρίνουμε εμείς ποιον πρέπει ο καθένας να αγαπάει» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, που για ακόμη μία φορά μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την πατρότητα, την περίοδο της πρωθυπουργίας του, αλλά και για τις σχέσεις των ομοφυλοφίλων. Ρωτήθηκε για τη μουσική που ακούει, δηλώνοντας προτίμηση στην έντεχνη ελληνική μουσική, στην τζαζ και την έθνικ.

«Μου αρέσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας. Οταν ήμουν έφηβος είχα τρέλα με τους Dire Straits. Μετά ήρθε η εποχή που άκουγα U2. Ο ένας γιος μου βάζει τη δική του ταυτότητα στο κινητό μου και βάζει διάφορους ράπερ που δεν τους ξέρω».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον κινηματογράφο, για το γεγονός ότι βλέπει ταινίες στις πλατφόρμες Cinobo και Netflix, ενώ θυμήθηκε ότι υπήρχε περίοδος στο παρελθόν που κάθε Οκτώβριο επισκεπτόταν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Για τις δραστηριότητές του στον ελεύθερο χρόνο του είπε ότι συνηθίζει να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά του, να πηγαίνει θέατρο και να κάνει ψαροντούφεκο. Κάλεσε όμως μέσω της Ζωής, άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της συνέντευξης, τους νέους και κυρίως τα πρωτάκια της κάλπης να πιστέψουν και να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...