Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Ντιμπέι» με γκλίτσες, selfies και γραβάτα… έκπληξη

Ο TikToker Μητσοτάκης, ο διαφορετικός Κουτσούμπας, ο ντεφορμέ Γιάνης και ο «άχρωμος» Ανδρουλάκης

«Ντιμπέι, ρε, ντιμπέι», με την «Παναγία την γκέισα», την γκλίτσα του τσοπάνη, τη «μούφα» κυβέρνηση, τα τηλέφωνα που θα πάρει ο Βαρουφάκης όταν μπουν οι Τούρκοι στη χώρα, τη γραβάτα που φόρεσε για πρώτη φορά ο Κουτσούμπας, το ταιριαστό μεϊκάπ στα πρόσωπα και τη Ράνια Τζίμα να «βάζει τα γυαλιά» στον Μητσοτάκη!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ολα τα είχε το ντιμπέιτ, αλλά περισσότερο από όλα γέλιο, που αποτυπώθηκε εύγλωττα στο hashtag #debate του twitter που το βράδυ της Τετάρτης «πήρε φωτιά». Η δημοφιλής πλατφόρμα δεν άφησε τίποτε όρθιο… στη θέαση των πολιτικών αρχηγών. Μπορεί τη βραδιά του ντιμπέιτ να μην είδαν οι τηλεθεατές τα αγαπημένα τους σίριαλ, όμως δεν στερήθηκαν τη μυθοπλασία

debate tsipras mitsotakis
Μητσοτάκης και Τσίπρας σχολιάζουν το μεϊκάπ

Στα παρασκήνια, λίγο προτού αρχίσει η περίφημη τηλεμαχία, η ΕΡΤ είχε στρώσει… τα κόκκινα χαλιά, για να περπατήσουν οι σταρ της ελληνικής πολιτικής. Λίγο προτού εισέλθουν στην ΕΡΤ οι αρχηγοί, το Ραδιομέγαρο είχε «σαρωθεί» από τους αστυνομικούς και το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της Αστυνομίας.

Πρώτος και καλύτερος «σταρ πολιτικής», ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πέρασε την πόρτα του Ραδιομεγάρου φορώντας το μόνιμο χαμόγελό του, και την απέραντη αυτοπεποίθησή του. Τόσο που μονοπώλησε τη θρυλική πια φράση του Νίκου Αλέφαντου «Ντιμπέι, ρε, ντιμπέι», που ο πρωθυπουργός φώναξε στην κάμερα που τον τραβούσε στα παρασκήνια, λίγο πριν φορέσει το μεϊκάπ, «νούμερο 3»!

debate dimosi
Η ώρα των selfies για τους δημοσιογράφους

Κι ενώ σε όλους τους δικούς του στο υπουργικό απαγορεύει το TikTok, εκείνος, που μια χαρά το χρησιμοποιεί, ανέβασε το σχετικό βιντεάκι αμέσως μετά την τηλεμαχία, κάνοντας ταυτόχρονα και μίνι απολογισμό της… υπέροχης παρουσίας του. Η αλήθεια βέβαια ήταν πως όλες οι τοποθετήσεις του ήταν τόσο όσο να μη χρειαστεί να δεχτεί γκολ. Αδιάφορες δηλαδή.

Ανετος και ωραίος

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με την απαστράπτουσα στο λευκό κοστούμι της Πόπη Τσαπανίδου, άνετος και ωραίος και αυτός, οπτικά μόνο βέβαια, γιατί μέσα του σίγουρα σιγόβραζε και αυτό ήταν κάποιες στιγμές εμφανές.

debate tsapanidou
Πόπη Τσαπανίδου

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, πρωτοτύπησε φορώντας γραβάτα, σε μια σοβαρή προσπάθεια να αντικρούσει το… φλερτ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έτεινε χείρα φιλίας προς το ΚΚΕ για ενδεχόμενη συνεργασία. «Να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, όταν απευθύνεται στο ΚΚΕ για την προοδευτική κυβέρνηση μούφα» δήλωσε ορθά κοφτά ο κ. Κουτσούμπας.

debate koutsoumpas
Ο Κουτσούμπας με γραβάτα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μια από τα ίδια, που ήδη γνωρίζουμε, «άχρωμος και άοσμος», με μια μόνη στιγμή που «πάγωσε» τις δυνάμει συνεργασίες του, όταν είπε πως πρέπει να πάνε φυλακή όσοι τον παρακολουθούσαν…

Από την άλλη, ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης πρόσφερε απλόχερα το… τελοπόν του! Παρουσίασε την Παναγία την γκέισα και την αντίστοιχη Ινδιάνα… δείχνοντας τι διδάσκονται οι μαθητές στα σχολεία. Ο Κυριάκος Βελόπουλος γενικά ήταν πανευτυχής που βρισκόταν στο πάνελ. Οπως δήλωσε, δεν τον καλούν συχνά οι δημοσιογράφοι στην τηλεόραση, γι’ αυτό είχε ετοιμαστεί επιμελώς. Είχε μαζέψει και φωτογραφίες από τις Πρέσπες με τους Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ζάεφ.

Θερμή χειραψία πρωθυπουργού και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο Γιάνης Βαρουφάκης του ΜέΡΑ25 δεν ήταν σε φόρμα! Τελικά τι έμεινε από το ντιμπέιτ; Οι δεκάδες ωραίες selfies των δημοσιογράφων μεταξύ τους και με τους πολιτικούς αρχηγούς, που θα προστεθούν στο άλμπουμ των αναμνήσεων «Debate 2023»!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...